Bettina Stang Løberg

God Morgen 28.02.15

God morgen alle sammen! Våknet tidlig i dag for å dra på jobben min. Blir deilig å jobbe litt, og ikke bare ligge hjemme og ikke gjøre noe! Gårsdagen bestod av en spontantur til Sverige med venninnen min Kristin. Fikk handlet en god del, så jeg tenkte å legge ut et innlegg om det i morgen. Fikk også spørsmål om jeg kunne legge ut bilder av den nye jakken min fra Nelly, så det vil også komme! I kveld skal jeg til Idunn og Are på vors, før vi skal en tur på byen. Håper alle får en flott lørdag, og en flott helg! Selv tar jeg straks toget inn til byen, hvor jeg skal lese den nye boken til venninnen min Eline som heter "Klokken og sengen". God helg! Anbefaler alle å lese boken, den er helt fantastisk! 

2 kommentarer

Karina

01.03.2015 kl.15:58

Jeg er desverre ingen lesehest. Jeg klarer bare ikke å slappe av med en bok, jeg blir bare mere stresset av det. Kankje du har noen tips, for jeg vil gjerne lære meg å like å lese.

www.karinagregersen.com

Bettina Løberg

02.03.2015 kl.14:01

Karina: Jeg legger ut et innlegg litt senere i dag med mine favoritt bøker, og litt tips om å komme i gang med lesingen :) Du kan jo se om det hjelper! :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits