Bettina Stang Løberg

Februarfavoritter 05.03.15

Ettersom februar er over for i år tenkte jeg å legge ut min fem beste produkter fra måneden! 

1. Tangleteazer - Dette er en hårbørste som har vært i butikkene lenge, og som jeg selv også har hatt en stund. Men jeg valgte å ta den med av den grunn at det er den beste børsten jeg har prøvd noen gang! Den får ut alle floker som måtte være, og er utrolig lett å ha med seg uansett hvor man skal. Finnes også i mange ulike farger.

2. Marc Jacobs "Daisy Dream" body lotion - Denne lukter helt fantastisk, og jeg synes ofte det kan være bedre å bruke en lotion enn parfyme. 

3. Chanel øyesminkefjerner - Jeg har snart brukt opp denne sminkefjerneren, men jeg skal garantert kjøpe meg en til! Den får bort all vanskelig sminke, er drøy og lukter rent. Den koster litt mer enn andre produkter, men det er verdt å invistere i synes jeg. Da holder vipper og bryn seg mye finere, og huden blir ikke så sensitiv. 

4. BLAX hårstrikker -  Jeg fikk disse hårstrikkene første gang i julegave av Anne, og jeg er blitt helt avhengig av de etterpå! De holder seg stramma, og sitter så godt i håret! Finnes også i mange farger.

5. MAC eyeliner i fargen "Undercurrent" - Jeg synes denne fargen er helt nydelig, men viktigst er at den er veldig enkel og ta på, men sitter så utrolig godt! Denne typen eyeliner finnes i mange flotte farger, og jeg klarte nesten ikke bare velge en! 

Slik ser fargen ut, og jeg måtte nesten bruke to sminkeservietter for å få den av igjen! Den er perfekt!

6 kommentarer

Cecilia Catharina

05.03.2015 kl.15:31

Så fine favoritter :D

Sunniva

05.03.2015 kl.16:36

Elsker tangle teezer :)

Bettina Løberg

05.03.2015 kl.17:30

Cecilia Catharina: Takk! :)

Bettina Løberg

05.03.2015 kl.17:30

sunniva: Helt enig! :)

Nina

05.03.2015 kl.19:04

Hvor har du kjøpt børsten, Betty? :) I need one!

Bettina Løberg

05.03.2015 kl.21:34

Nina: Jeg kjøpte den på KICKS, men den finnes også i ulike frisørsalonger ;) <3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits