Bettina Stang Løberg

Mai-favoritter 04.06.15

Mai er over, og bursdagsmåneden min har endelig kommet i gang! Jeg elsker å feire bursdagen min, og kommer aldri til å vokse fra det! Jo mer ballonger, kaker, festing, (gaver), og venner, jo bedre! Men ettersom mai er over tenkte jeg å lage et mai-favoritter innlegg. Denne månenden har jeg prøvd en del nye produkter og ting som jeg har vært veldig fornøyd med, og legger ved bilde av alle tingene jeg skal skrive om. 

Her er favorittene fra forrige måned


Dette er duften til Nicki Minaj, "Minajesty". Den lukter så godt, og jeg bruker den nærmest hver dag, og det er fortsatt så mye igjen av den! Denne kan kjøpes på KICKS, og kan brukes både på kroppen og i håret


Denne leppestiften fra MAC er i fargen "Velvet Teddy". Den er veldig lik fargen som Kylie Jenner bruker hele tiden, og er en fin brunaktig nude


Denne håroljen bruker jeg hver gang jeg har dusjet. Den lukter som sukkertøy, og gjør ikke håret fett. Jeg kjøpte denne på Jan Thomas Studio i Oslo, men den finnes garantert hos mange andre frisører også. Den er litt dyr i prisen, men er kjempedrøy!


Disse lipglossene fra Clarins er de beste! Alle fargene er fantastiske, og jeg bruker de hver dag, hele tiden! 


Dette er en highlighter fra Urban Decay, og finnes på KICKS. Jeg kjøpte min i fargen "Aura", og den har en del glitter i seg. Passer perfekt når man skal være litt ekstra fin, eller om man skal på byen!


Beats Pill er noe av det beste jeg har invistert i på lenge! Den er relativt dyr, men lyden er kjempebra, og i tillegg ser den så bra ut! Jeg kjøpte min i Nicki Minaj edition, og den er rosa og perfekt!


Siste favoritten denne måneden er Mentos Pure Fresh i smaken "Raspberry Orange". Den er så god, og ser fin ut i tillegg. Perfekt til en solfylt dag!

8 kommentarer

Hverdagslykker

04.06.2015 kl.14:01

Kjekt med en slik oppdatering! Takk for tips :)

Bettina Løberg

04.06.2015 kl.14:25

Hverdagslykker: Bare hyggelig! Kommer til å komme flere :)

Tone Lund

04.06.2015 kl.14:55

Så mye fint :D

Maria

04.06.2015 kl.17:22

Herlig innlegg, masse gode tips! :D

Tanja Höglund Pettersen

05.06.2015 kl.20:07

Mange herlige produkter! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

De kaller meg Vannflaske

07.06.2015 kl.20:56

Fikk lyst på tyggis nå :))

Bettina Løberg

09.06.2015 kl.23:51

Tanja Höglund Pettersen: tusen takk, skal selvsagt ta en titt på din blogg også :)

Bettina Løberg

09.06.2015 kl.23:51

De kaller meg Vannflaske: absolutt! :))

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits