Bettina Stang Løberg

Swiss Anti Cellulite 29.06.15

- Innlegget er sponset                                                                                  

Jeg leste første gang om Swiss Clinic da jeg leste bloggen til Caroline Berg Eriksen for en stund tilbake. Hun skrev da om Swiss Clinic sitt forrige produkt, "Skin Renewal", som skal hjelpe med blant annet å redusere arr og fjerne strekkmerker. Jeg har lest mange andre blogger som også virker superfornøyd med dette produktet! Nå har Swiss Clinic kommet med et nytt oppfølger produkt som heter "Swiss Anti Cellulite", som er designet for å redusere cellulitter på blant annet lår og rompe. For spesielt mange jenter er dette noe som lett kan være irriterende, iallfall nå på sommerhalvåret, og mange ønsker å bli kvitt det. Swiss tilbyr da en egen hjemmebehandling som både er lettvint, men også til en mye lavere pris enn om man gjør det hos en klinikk. For mange er det nok enkelt å velge en klinikk, men selv synes jeg det er så bra at det kommer et produkt man kan bruke hjemme, så man både sparer tid og penger! 

Behandlingen gjøres med tre ulike produkter - først bruker man en "Swiss Body Roller" som åpner huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Deretter bruker man "Swiss Eraser" som er et serum som påføres morgen og kveld der man har brukt Body Rolleren. Superenkelt! Ingrediensene i dette serumet er med på å hjelpe å redusere cellulittene, og at det heller ikke skal bli noe mer av de. For mange kan man se resultater etter bra 6-8 uker!Jeg har ikke testet produktet selv, men har veldig lyst til å bestille det da jeg har lest og hørt om mange som som synes at det er en veldig enekl og ikke minst en behandling som gir resultater! Cellulitter har alltid irritert meg, så jeg er ivrig etter å teste dette! Produktet koster ordinært 1890kr, men jeg har vært så heldig å få en rabattkode som jeg får dele med dere! Man får da hele dette settet for kun 1275kr om du bruker koden BLOGG ved kjøp av denne behandlingen, så det er virkelig tiden nå for å teste det ut! Gå inn på linken HER for å komme inn på hjemmesiden til Swiss Clinic - håper alle koser seg i sommerferien og at den er fantastisk! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits