Bettina Stang Løberg

Nuku Hiva 11.06.15

Etter å ha vært uten stabilt nok nett til å blogg noe som helst, har vi nå endelig kommet til Bora Bora, hvor jeg nå har klart å få blogge igjen! Men før vi kom oss hit har vi vært på mange ulike steder på de Fransk Polonesiske øyene. Så jeg skal gjøre mitt beste å legge ut innlegg fortkommende over stedene vi har vært, for så skrive et innlegg om Bora Bora, der vi er nå. 

Det aller første stedet vi kom etter Los Angeles var Papeete i Tahiti. Det tok en flytur på 8 timer å komme seg hit, og vi var kun her en dag. Tidlig dagen etter ble vi hentet, hvor en ny flytur på 3,5 time ventet oss. Vi skulle da til Nuku Hiva. Dette er en av de største øyene som er blant Marques-øyene, som ligger relativtlangt nord-vest for Papeete. Vi måtte kjøre over hele fjellet på Nuku Hiva for å komme oss til restorten vi skulle bo på, og klima på de øyene vi dro på uken som kom var veldig fuktig med masse skog, planter og skiftende vær. Øya var nokså liten med ca. 2500 mennekser spredt rundt på hele øya, men byen vi var i var hoved landsbyen. Hotellet vårt her Keikahanui Pearl Lodge, og vi bodde i en liten hytte i skogen. 

Legger ut fler innlegg forhåpentligvis iløpet av dagen, så bare å følge med! 

Én kommentar

RebeccaHasselgard

12.07.2015 kl.11:43

Nydelige bilder, ser ut som du er på en fantastisk tur! :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits