Bettina Stang Løberg

Halloween Foran Skjermen 28.10.15

Halloween er snart her, og det er desidert min favoritt feiring i løpet av året! Jeg elsker skrekkfilmer, mørke kvelder og høsten. I dette innlegget tenkte jeg lage en liste over mine favoritt filmer og serier for halloween. Mange skal sikkert ikke noe spesielt på lørdag den 31.10, så hvorfor ikke se på noe bra på skjermen hjemme i en god sofa og godt selskap? I morgen vil jeg også legge ut et innlegg om hva annet man kan gjøre på halloween enn å dra på fest. Så følg med! 


American Horror Story har lenge vært en av de seriene jeg har likt best, og nå med sin femte sesong er det masse bra å se på i Halloween-helgen. Om man ikke nødvendigvis orker å se alle sesongene, ville jeg valgt enten sesong 1, 2 eller 4. Alle sesongene har ulike historier, selvom mange av de samme skuespillerene er med. I den sesongen som går nå er blant annet Lady Gaga med, og hun er helt fantastisk i rollen sin! Virkelig verdt å sjekke ut en mørk og dyster halloween kveld. 


Scream filmene har alltid vært en favoritt, og da spesilet film 1, 2 og 4. For ikke lenge siden kom også en spinoff serie på Netflix som var veldig bra! Filmene og serien er kanskje i den mer dramatiske og teen-kategorien, men jeg liker de veldig godt, og synes de passer perfekt for en bra halloween kveld med eks vennegjengen!Det finnes mange filmer og versjoner av The Texas Chainsaw Massacre, men jeg personlig liker best den som kom ut i 2003. Jeg synes den har de beste skuespillerene, og mange ganger synes jeg orginal filmene som kom ut på 70, 80-tallet og slikt blir for dramatiske og slikt for min smak. Igjen en teen film som mange sikkert mener er dårlig, men jeg synes den har alt en underholdene skrekkfilm behøver!


Denne filmen elsker jeg! James Wan som har laget blant annet Saw, Dead Silence og Insidius, har virkelig gjort det bra med denne filmen. Han er også min favoritt skrekkfilm regissør, og man kjenner godt igjen like trekk, i de ulike filmene han har laget. Denne filmen skal visst nok være basert på en sann historie, iallfall et ektepar som faktisk har eksistert, og er kjente for sitt arbeid. En av de aller beste på denne listen synes jeg!


Enda en film av James Wan, og den siste på listen min for i år. Dette er desidert den filmen jeg synes er best, og den jeg blir like skremt av hver gang jeg ser den. Dette kan skyldes at jeg ikke kan fordra buktaler dukker, men i tillegg er den relativt skummel. Denne er veldig bra å se sammen med fler, da det er mange steder i filmen som er lagt opp til at man skal skvette, men også fordi jeg ikke anbefaler å se den alene, ettersom jeg synes det er så utrolig ekkel. 

Håper at dette hjelper for noen med å ha noe bra å se på halloween i år! Og ellers følg med for fler halloween innlegg denne uken!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits