Bettina Stang Løberg

Halloween-Aktiviteter 29.10.15

Halloween nærmer seg, og jeg gleder meg som en liten unge! Men kanskje ikke alle liker å dra på fester eller ut på byen, eller kanskje ikke har muligheten til å gjøre det. Jeg har laget en liste med tre aktiviteter man kan gjøre på Halloween, isteden for å dra ut. Selv synes jeg det kan være like så koselig å sitte inne med god mat, og en god film. Håper noen av disse tipsene kommer til nytte! 

1. KinoNå på høsten går det alltid mange bra filmer, og spesilet kommer skrekkfilmene på kino. Denne helgen har jo også den nye James Bond filmen premiere, og denne har fått kjempe kritikk! Jeg ville anbefalt å se skrekkfilmen "Crimson Peak", Paranormal Activity, The Visit eller Villmark 2 denne helgen for å virkelig få en bra halloween-opplevelse. Ta med noen venner, kjæresten eller familie på kino, og lag en super kveld ut av dette! Alle disse filmene går i Oslo lør. 31.oktober!

2. Game-kveld


For ikke så lenge siden så spilte jeg "Until Dawn", som er et relativt nytt spill til PS4. Spillet er nesten som en film, og alle valg du gjør gjennom spillet vil påvirke hvordan slutten vil bli. Dette er så morsomt å spille med fler, ettersom man kan sammen ta valgene, men også fordi det er som å se på en skrekkfilm. Inviter et par venner hjem på pizza, gaming og kos, og du har den perfekte halloween i boks! Dette spillet kan kjøpes på alle ulike spillforretninger, men også på PS4 Store. 

3. Scary Movie Maraton


Jeg synes personlig at disse filmene er hysteriske! Hvis man ikke er så glad i skumle filmer, så er dette en perfekt erstatning. Å lage god mat som pizza eller taco med venninner før man ser på disse, synes jeg høres ut som en super kveld, hvor man nødvendigvis ikke trenger å bli alt for skremt. Noen av disse filmene ligger blant annet på Netflix.

Håper noen av disse tipsene ga deg noen ideer til hva du kan gjøre på Halloween, og uansett hva du skal håper jeg det blir en super kveld! 

Én kommentar

Bergensergenser

29.10.2015 kl.23:02

Skal enten se en Halloween film eller gå på Halloween fest. Eller begge deler x)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits