Bettina Stang Løberg

Oktober Favoritter 01.11.15

Denne måneden har jeg testet ut en del nye skjønnhetspordukter, og spesielt da for huden. Jeg opplever ofte at huden min blir veldig irritert og tørr på høten/vinteren, så jeg var desperat etter noen gode ansiktsprodukter. I tillegg er mange av disse produktene fra ulike GlossyBoxer jeg har fått, et abonoment som jeg er så utrolig fornøyd med! Det kommer et innlegg senere om den nyeste GlossyBoxen jeg har fått, og da også informasjon om hva det er, priser, etc. MEN, uansett, jeg har også testet ut en ny shampo, fordi jeg har blitt mer intressert i økologiske og dyrevern-vennlige produkter. Jeg skal ikke si at ALT jeg kjøper er det, men et sted må man begynne tenker jeg. Hvor man får tak i de ulike produktene vil ligge under bildene, og har du noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar! God lesning! 


Salt shampoo som er kjøpt på LUSH ved Egertorget. Det er lenge siden jeg har brukt en shampoo som har vært så bra for både håret og hodebunnen min! Den har en litt dyrere pris enn mye annen shampoo man får tak i, men med tanke på hvor bra den er så tenker jeg ikke på det en gang! Den har ikke noen farlig stoffer i seg, og er også dyrevern-vennlig! Stort pluss!!


Denne lipbalmen fikk jeg i en GlossyBox for en stund tilbake, og den er bare så god! Den lukter supergodt, og gir veldig god fuktighet til leppene. Dette trengs iallfall for meg på en så tørr tid som denne. Jeg er litt usikker på hvor eller om man kan kjøpe denne i Norge, men her er iallfall nettsiden man kan få tak i den på: http://www.glossybox.co.uk/brands/lollipops-make-up/lip-balm-delicieuse/ 


Jeg synes den nye makeup-kolleksjonen til H&M er så lekker, og alle produktene ser ut som de er av veldig god kvalitet. Selv prøvde jeg de nye vippene de hadde fått, og de er så pene på! Ikke er de så dyre heller, og finnes så og si på alle H&M butikker! Absolutt perfekte til både hverdag og fest.


Dette er alle ansiktsproduktene denne måneden som jeg har vært mest fornøyd med. Jeg har brukt First Aid Beauty "Facial Radiance Pads" etter jeg har renset huden for å lukke porene, og fjerne resten av sminken som kanskje ikke har gått av. Etter det har jeg brukt en olje fra Loreal sammen med fuktighetskremen Hope In a Jar, som jeg kjøpte på Sephora i sommerferien. Så førnøyd med alle sammen, både alene og ved bruk av alle samtidig!!


Håper noen fikk litt tips om det er noen slike produkter dere trenger, og er det noe dere lurer på så la meg få vite det i kommentarene! Ha en super dag videre! 

8 kommentarer

Ingrid

01.11.2015 kl.15:43

Så fine favoritter :)

Henriette Honsrud

01.11.2015 kl.15:49

Så mange fine favoritter! Jeg også er helt sjokkert over den nye kolleksjonen til H&M elsker den. Ønsker deg en strålende søndag videre :)

Bergensergenser

01.11.2015 kl.20:32

Høres ut som bra produkter! har bare hørt positive ting om den Hope in a jar :-D

Anneli Aaland

01.11.2015 kl.22:33

Så fine favoritter :) Ha en fin kveld.

Nina Maria

02.11.2015 kl.07:39

Så mye fint :D

Bettina Løberg

02.11.2015 kl.22:03

Ingrid: Takk, enig der! :)

Bettina Løberg

02.11.2015 kl.22:03

Henriette Honsrud: Tusen takk, godt vi er enige! :) Håper du hadde en flott helg :)

Bettina Løberg

02.11.2015 kl.22:04

Bergensergenser: Det er de absolutt vettu! :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits