Bettina Stang Løberg

Japan Haul 03.11.15

Min farmor var så heldig at hun har vært en tur i Tokyo uken som var. Jeg var så heldig at hun hadde kjøpt med en hel haug av gaver til meg! Det var alt fra godis til sminke til kosedyr. Ble så takknemelig, og gleder meg så mye til å bruke alt det fine jeg har fått! Jeg tenkte å legge ved noen bilder av de ulike tingene, og skrive litt hva jeg tror ting er. Det er faktisk en del av tingene som bare har japansk forklaring, men det er veldig gode bilder på alt her da, så dette skal gå helt flott! Om det er noen ting som du har lyst at jeg skal se nærmere på, eller skrive om så legg igjen en kommentar. Ellers håper jeg alle har en flott tirsdag videre!


Her er alle tingene jeg fikk tilsammen! Det er så mye fantastisk fint her!


Alt dette er ulik type sjokolade, eller form for sjokolade. Grønn Te KitKat har jeg alltid hatt lyst til å smake på, samme med Tokyo Banan. Det siste produktet har jeg ikke sett før, men det ser ut som det er en type Oreo-smak på sjokoladen. Kan nesten ikke vente med å smake på alt!


Dette er en form for ulike kjeks typer. Den første tror jeg er grønn te, nr. 2 er nok en vanilje, og den siste kan ikke være noe annet enn sjokolade. Forpakningen er så skjønn, og jeg kunne ønske at norske varer var mer som de japanske.


Enda mer godis! Alt fra sjokolade, drops, og kjærlighet på pinne!


Her er de ulike sminkeproduktene jeg fikk! Det er falske øyevipper fra Dolly Wink, som er et kjent japansk merke. Det er litt ulike typer eyelinere, både sort og hvit. Også er det også et produkt fra Sailor Moon som jeg elsker! .


Ulike typer ansiktsprodukter. Jeg gleder meg veldig til å prøve disse ansiktsmaskene, og teste ut hvordan de er! Kanskje man får like flott hud som de i Tokyo? 


Denne CC-Creamen har jeg lest at man bare kan få tak i i Asia, det var iallfall slik før. Jeg har blitt helt frelst av CC den siste tiden, fordi jeg har litt rødspettete hud. Denne har også solfaktor 50(!), som er et stort pluss!!


Så heldig som jeg var så fikk jeg verdens søteste Pikachu bamse! Jeg har fått helt dilla igjen på barndoms-serien, og har begynt nylig å se det på nettet. Så at jeg fikk denne var bare helt fantastisk! 


igjen, om det er noe som du vil at jeg skal teste eller se nærmere på, så legg igjen en kommentar. Ellers så håper jeg at det har vært en bra tirsdag så langt, og at alle får en flott uke! :)

4 kommentarer

Bergensergenser

03.11.2015 kl.14:00

Å, så mye kult hun kjøpte til deg! så ut som mye god snop også, hehe. Er det te med smak av kitkat sjokolade jeg ser? ;o

Bettina Løberg

03.11.2015 kl.17:07

Bergensergenser: Ja det er det vettu, grønn te smak! :D

Cathrine

03.11.2015 kl.22:07

åå. så morsomt :D masse kult !!

Bergensergenser

03.11.2015 kl.23:30

SV: Kult !

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits