Bettina Stang Løberg

Halloween-Aktiviteter 29.10.15

Halloween nærmer seg, og jeg gleder meg som en liten unge! Men kanskje ikke alle liker å dra på fester eller ut på byen, eller kanskje ikke har muligheten til å gjøre det. Jeg har laget en liste med tre aktiviteter man kan gjøre på Halloween, isteden for å dra ut. Selv synes jeg det kan være like så koselig å sitte inne med god mat, og en god film. Håper noen av disse tipsene kommer til nytte! 

1. KinoNå på høsten går det alltid mange bra filmer, og spesilet kommer skrekkfilmene på kino. Denne helgen har jo også den nye James Bond filmen premiere, og denne har fått kjempe kritikk! Jeg ville anbefalt å se skrekkfilmen "Crimson Peak", Paranormal Activity, The Visit eller Villmark 2 denne helgen for å virkelig få en bra halloween-opplevelse. Ta med noen venner, kjæresten eller familie på kino, og lag en super kveld ut av dette! Alle disse filmene går i Oslo lør. 31.oktober!

2. Game-kveld


For ikke så lenge siden så spilte jeg "Until Dawn", som er et relativt nytt spill til PS4. Spillet er nesten som en film, og alle valg du gjør gjennom spillet vil påvirke hvordan slutten vil bli. Dette er så morsomt å spille med fler, ettersom man kan sammen ta valgene, men også fordi det er som å se på en skrekkfilm. Inviter et par venner hjem på pizza, gaming og kos, og du har den perfekte halloween i boks! Dette spillet kan kjøpes på alle ulike spillforretninger, men også på PS4 Store. 

3. Scary Movie Maraton


Jeg synes personlig at disse filmene er hysteriske! Hvis man ikke er så glad i skumle filmer, så er dette en perfekt erstatning. Å lage god mat som pizza eller taco med venninner før man ser på disse, synes jeg høres ut som en super kveld, hvor man nødvendigvis ikke trenger å bli alt for skremt. Noen av disse filmene ligger blant annet på Netflix.

Håper noen av disse tipsene ga deg noen ideer til hva du kan gjøre på Halloween, og uansett hva du skal håper jeg det blir en super kveld! 

Los Angeles 27.06.15

Turen som jeg har ventet på så lenge har endelig kommet godt i gang! Vi ankom LA på torsdag kveld etter 10 timer i fly, og i går startet ferien for fullt! Hele dagen gikk til å være ordentlig turist med Hollywood Walk of Fame, shopping og god mat. Vi endte opp på Nordstrom- og Beverly shoppingsenter, før kvelden endte med god mat og drikke. Været har vært strålende, og om noen timer drar vi videre til Tahiti. Flyturen vil ta ca. 8 timer, og så er det videre til Nuku Hiva dagen etter. Håper alle får en flott dag, og en fin sommerferie!

Stockholmtur 15.06.15

På torsdag dro Hannah, Herman, Fredrik, Erlend, Henrik og jeg til Stockholm. Vi skulle i hovedsak på Summerburst som en en festival hvor blant annet Avicii spilte i år. Hannah og jeg bodde på hotell Crystal Plaza som lå på Stureplan. Til vår store overraskelse hadde vi blitt oppgradert til en juniorsuite, som ikke akkurat var noe å klage på! På turen ble det mye god mat, shopping, bra musikk og kjempeflott vær! Alt i alt en perfekt start på sommerferien! Noen av stedene som det ble litt shopping på var Victoria's Secret, Sephora, Urban Outfitters og Hollister - virkelig en flott shopping by!

Bursdagshelg 09.06.15

På fredag fylte jeg endelig 21år, og dette feiret jeg selvfølgelig hele helgen! På fredag hadde jeg besøk av mine besteforeldre sammen med mamma og pappa, og dette ble feiret med reker og kake. På lørdagen kom mange av de flotte vennene mine på vors, og vi koste oss så mye! Anne og Rune hadde bakt kake, og jeg fikk så mye flotte gratulasjoner og gaver! Kvelden endte med en kjempebra kveld på byen i Oslo! Vil takke alle som gjorde denne helgen helt fantastisk - det kunne ikke blitt bedre, tusen takk! Håper alle har hatt en flott uke så langt, og at alle koser seg i god været!

Dette er fra middagen på fredag med farmor, farfar, mormor, mamma og pappa

Den fineste Stine!

Kanye og Drake var også i bursdagen - disse ballongene kan kjøpes her

Alle de flotte som var i min bursdag, dere er herlige!

Her er de aller fleste gavene jeg fikk denne helgen - noe er allerede tatt i bruk, derfor det ikke er med på bildet

Kinodate spandert av Kristin

Håper alle hadde en like fin helg som meg, og si ifra om det er noen av tingene jeg fikk som dere vil jeg skal skrive mer om

Akerbrygge 27.05.15

Det har vært en så bra dag i dag! Fantastisk vær, selskap av beste jentene, god mat og bading. Nå er jeg på Akerbrygge med Hannah og Nina, og vi har nettopp kommet opp fra et deilig bad i solen. Før det var Hannah og jeg på Vapiano og spiste en god lunsj. Håper alle får en flott dag i sommerværet!

MGP 2015 23.05.15

Så var MGP over for i år, og gratulerer til Sverige med seieren! Selvom det har vært mye i media om at sangen ligner veldig på David Guettas "Lovers on the Sun", så er fortsatt Måns en fantastisk sanger! Og sangen kommer fort på hjernen får å si det mildt! Alt i alt en flott kveld med masse bra underholdning og kule innslag! Selv ville jeg er Israel skulle gå av med seieren, men Sverige var en fantastisk vinner! Håper alle har hatt en kjempefin helg så langt, og at pinsen blit flott!

Sommerferie 20.05.15

Da var jeg endelig ferdig med eksamen! For en fantastisk følelse å bli ferdig med det! Sitter nå på Steam med Bjørn-Ingar og Ezsa, og nyter dagen med en kopp kaffe. Etterpå skal vi gå litt rundt i byen å titte, og kanskje vi finner noe fint å kjøpe oss. Håper alle får en flott dag!

17.mai 18.05.15

I går var det 17.mai, og jeg håper alle hadde en flott dag tross det dårlige været! Selv var jeg med alle de flotte venninnene mine, og først var vi på champagne-frokost hos Vilde. Det var så koselig med masse god mat, og god kake. Senere på dagen dro vi til Akerbrygge og fortsatte dagen der. Alt i alt var det en kjempefin dag med masse flotte folk, god mat og drikke og en flott feiring! Håper du dere hadde en like fin dag, og at dere får en fantastisk mandag!

Divergent-serien 28.03.15

Etter å ha sett Insurgent på kino, har jeg fått helt dilla på denne serien! I går kjøpte jeg meg alle bøkene på Ark i Oslo, og de hadde et flott tilbud hvor man fikk alle engelske bøker til 3 for 2! Dette var jo helt perfekt siden det er en triologi. Ellers skal jeg i dag på jobb, for senere ut med jentene! Håper alle får en fin lørdag, og en flott helg!

Jobb 27.03.15

I dag har jeg vært på jobb med mine flotte kollegaer Alexandra og Siv. Det er alltid utrolig hyggelig å være på jobb når man jobber med så koselige jenter! Vi har fått mange fine vårnyheter i butikken, og jeg kunne ønske jeg kjente noen med små barn som jeg kunne kjøpt de til! Selvom det har vært dårlig vær den siste uken er det gøy å kjøpe noen fine vårsko, enten om det er til deg selv eller barna dine! Håper alle får en flott helg, og en god påske!

Nicki Minaj Konsert 18.03.15

I går var jeg endelig på Nicki Minaj konserten i Oslo! Jeg dro med Nina, Are, Idunn og Bjørn Ingar, og konserten var så bra! Hun lagde ordentlig liv, sang og rappet kjempebra, og hun så helt utrolig ut! Det var virkelig en opplevelse for livet! Hun sang alle de beste låtene som Superbass, Anaconda, Flawless, I Lied og mange andre. En jente var jo også så utrolig heldig at hun fikk komme opp på scenen! Hun var så søt og så nesten ut som hun var i sjokk da hun fikk klemme Nicki! En helt fantastisk kveld var det, og den ble så bra med gode venner, god musikk og masse liv! Håper alle får en flott onsdag i dag!

Food Court 13.03.15

I dag klarte jeg endelig å komme meg ut av senga, etter en uke med sykdom. Nå er jeg på biblioteket med Joaefine og Ezsa, og vi har nettopp kjøpt oss mat fra Steen&Strøm sin FoodCourt. Den er utrolig fin, og så mye god mat de har! Prøvde i dag "Burrito Project", og det var så godt! Anbefales virkelig! Håper alle får en flott dag videre, og en god helg!

Paradise Hotel 09.03.15

Som sikkert veldig mange andre endte jeg opp med å se på premieren av "Paradise Hotel" i kveld. Selv synes jeg det ofte er ganske underholdene, mest da fordi jeg selv tenker "herregud, hva er det de tenker med?!". Men man skal ikke dømme, og folk må få melde seg på det de vil! Underholdene er det iallfall! Tenker jeg skal prøve å få med meg noen episoder denne sesongen, men ettersom det går neste hver dag er det vanskelig å få med seg alt. Mye bra er det ellers på TVen i år føler jeg. Før jeg så på "Paradise Hotel" så jeg premieren på "Biggest Loser Norge". Dette programmet likte jeg veldig godt, og kommer absolutt til å fortsette å se på dette! I morgen kommer "Mellom Bakkar Og Berg" på TVNORGE, og dette tror jeg også blir veldig morsomt! Håper alle har hatt en bra start på uken så langt! Litt av en tvslave for å si det mildt..

Bildet er fra Paradise Hotel sin side på Facebook: https://www.facebook.com/paradisehotelnorge/photos/a.10150564644321573.370251.53119986572/10152606585101573/?type=1&theater

Hva synes du om å være en tvslave? 

 

 

Kvinnedagen 08.03.15

I dag er det kvinnedagen, og som jente vil jeg gratulerer alle andre flotte kvinner der ute! Denne dagen synes jeg er en veldig viktig dag, ikke bare fordi vi feirer kvinner og deres rettigheter, men også for å fortsette kampen mot tvangsekteskap, voldtekt, fattigdom og urettferdig og feil behandling av kvinner i land fra alle steder i verden! Selv er jeg så heldig at jeg har så mange flotte, vakre og fantastiske jenter og kvinner i mitt liv - dere er alle utrolige! Håper alle får en kjempefin søndag, og at dere får en flott kvinnedag!

insi-De 02.03.15

Etter eksamenslesing i dag dro Ezsa og jeg på Byporten en kjapp tur. Vi tittet litt i butikker, og som vanlig ble det brukt litt penger. Nå sitter jeg hjemme med mamma og vi koser oss med tv og te. I tillegg kjøpte jeg meg det nye "i-D" bladet som Rihanna er på. Etter min mening er dette en av hennes beste photosessions! Hun er virkelig en flott dame! Det er også veldig mange bra artikler og bilder i bladet, så anbefales å kjøpe. Håper alle får en god kveld, med tv, middag og det som hører til på en sen mandag!

 

Sverigetur 02.03.15

På ferdag dro Kristin og jeg på spontantur til Nordby. Kjørerturen gikk veldig greit, og vi tok først tuten innom Strömstad. Etterpå kjørte vil til Nordby-senteret, og shoppet et par timer. Det var en veldig koselig tur, og jeg fikk kjøpt meg mye fint! 

Her er bilde av alle tingene jeg kjøpte på turen!

Michael Kors deksel til iPhone 5

Synes det er så mye mer utvalg av helsekost og treningsprodukter i Sverige, så det ble testing av mye nytt derifra. Her har jeg kjøpt energibarer i smakene Smors og Kanelbolle - den smaker faktisk akuratt som kanelboller! I tilegg kjøpte jeg Proteinpannekaker, Sukrin Gold og Celius i smaken Jordbør og Kiwi.

Ettersom jeg kjøpte mat som skal være bra for trening, måtte jeg jo også kjøpe meg litt nytt treningstøy og utstyr! Det ble en ny tskjorte, sportsbh og løpehansker fra Nike, og i tillegg en ny shaker

Denne flasken har jeg siklet etter lenge, og er bra Bkr. Ikke bare ser den bra ut, men den har veldig bra kvalitet!

Disse hårstrikkene er de beste jeg har hatt noen gang, og de er billigere i Sverige enn i Norge! Finnes blant annet i fargene svart, neonrosa og fargeløs. Jeg har svart fra før, så jeg kjøpte fargeløs denne gangen. Finnes på Kicks

God Morgen 02.03.15

God morgen! Eller for mange har vel dagen startet for en god del timer siden.. Sitter nå på café med Josefin og Ezsa for å lese på eksamen, og starter med helgens nytt og kaffe! Håper alle får en flott mandag!

God Morgen 28.02.15

God morgen alle sammen! Våknet tidlig i dag for å dra på jobben min. Blir deilig å jobbe litt, og ikke bare ligge hjemme og ikke gjøre noe! Gårsdagen bestod av en spontantur til Sverige med venninnen min Kristin. Fikk handlet en god del, så jeg tenkte å legge ut et innlegg om det i morgen. Fikk også spørsmål om jeg kunne legge ut bilder av den nye jakken min fra Nelly, så det vil også komme! I kveld skal jeg til Idunn og Are på vors, før vi skal en tur på byen. Håper alle får en flott lørdag, og en flott helg! Selv tar jeg straks toget inn til byen, hvor jeg skal lese den nye boken til venninnen min Eline som heter "Klokken og sengen". God helg! Anbefaler alle å lese boken, den er helt fantastisk! 

Lunch 26.02.15

Tok en pause i eksamenslesingen med lunch på Bagel&Juice. Dette har neste blitt stamstedet til Ezsa, Josefin og meg ettersom det er så nærme skolen. Håper alle får en riktig flott torsdag!

Besøk 25.02.15

I dag fikk jeg besøk av Cathrine med babyen hennes Denzel. Han var bare helt fantastisk og så nydelig! Det var kjempekoselig å se Cathrine igjen, ettersom hun og jeg har kjent hverandre siden barneskolen. Denzel var rolig nesten hele tiden, og han sa bare ifra når han var sulten. Anbefaler alle å gå inn på bloggen til Cathrine og lese om hennes hverdag med Denzel, www.http://mementomorii.blogg.no. Igjen, han er virkelig bare helt nydelig og fantastisk - den beste babyen! God Morgen 25.02.15

God morgen alle sammen! Dagen i dag vil bestå av mer eksamenslesing og et besøk av en venninne. Ble spurt om jeg kunne skrive om fisheye-linsen til iPhonen min i dag, så det vil komme senere på dagen. Håper alle får en flott dag videre, enten du er på skolen, jobb eller kanskje bare hjemme! Nostalgi 24.02.15

Etter en lang dag med mye eksamenslesing, tar jeg meg en fortjent pause. Har nå satt meg ned i sofaen med en god kopp te, og skal se på The O.C. Hørte på en artist som heter "Lorentz", og den ene låta hans heter "The.OC.S01E01.DVD-Rip.Xvid". Brakte mange minner for å si det mildt! Jeg og venninnen min, Kristin, var helt avhengig av denne serien før, og jeg kjente at jeg måtte begynne å se på den igjen. Teen jeg har valgt å drikke i dag er fra "Higher Living". Dette er en økologisk te med smaken "Hibiscus Bliss", og selv synes jeg den smaker friskt av bær. Den er helt koffeinfri, noe som passer bra litt utover kvelden! Håper alle får en flott tirsdag videre!

Anbefaler å høre på albumet til Lorentz, spesielt sangen "Houston" og "The.OC.S01E01.DVD-Rip.Xvid"

God Morgen 24.02.15

God morgen alle sammen! Lenge siden jeg har klart å stå opp "så tidlig" på en lang stund. Mange av forelesningene jeg har i år starter 11.45 eller senere, så det blir fort til at man ligger litt ekstra hver morgen. Dagen i dag vil bestå av mer eksamenslesing, men forhåpentligvis litt ski og blogging også! Håper alle får en flott tirsdag!

Frokosten bestod av knekkebrød med avokado toppet med mager kesam og pepper. I tillegg måtte jeg ha en stor kopp kaffe for å våkne!

Eksamen 23.02.15

Sitter nå på skolen og jobber med den første eksamen for i år med Ezsa og Josefin. Eksamen vi jobber med er i faget Destinasjonsorganisering, og skal leveres om 3 uker. Veldig glad for at jeg jobber med akkurat disse jentene, da det blir mye skravling og kos i alt strevet. Man trenger virkelig å jobbe med noen man kommer godt overens med når man har mangel på motivasjon, og jobber med noe man kanskje ikke synes er så spennende! Blir mye eksamenslesing framover, så får bare krysse fingrene og håpe på at det går bra! Søndag 22.02.15

Siste dagen av spahelgen er her, og vi har avsluttet turen med en flott frokost, etterfulgt av behandlinger og bading. Jeg fikk "Bli brun uten sol"-behandling. Her fikk man først fikk kroppsskrubb og så massasje med oljer og kremer som skal gi en fin brunfarge. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og kan allerede se at jeg er brunere! Vi ligger nå å slapper av ved bassenget før vi skal reise hjem. Ender sikkert opp med et stopp på Nordby bare for å være litt ekstra norske! Ønsker alle en fortsatt flott søndag!

Spa en vanlig lørdag 21.02.15

Dagen i dag har gått kjempe fort, og vi har fått gjort så mye! Rett etter at vi ankom tok vi en kjapp treningsøkt, etterfulgt av svømming og ulike typer badstuer. Senere på ettermiddagen var vi på BareMinerals sminkekurs. Nå er vi snart ferdig med middag, og kvelden ender med et godt glass vin! Håper alle har en strålende lørdag!

Follow my blog with Bloglovin

Spahelg 21.0215

Dagen i dag startet tidlig, kl. 07.00 for å være eksakt. Dette var fordi moren min og jeg skulle på spahelg med venner av oss. Vi er nå i Strömstad på Quality Spa Hotel som ligger veldig fint til rett ved den lokale brygga. Været er ikke det beste, men det går fin med tanke på at vi bare er her for å slappe av, ta behandlinger, trene og spise god mat!
Håper alle får en flott helg! 

UNPLUGGED 19.02.15

I går var Hannah og jeg på UNPLUGGED-konsert på Westerdals. Konserten ble holdt i et kjellerlokale på skolen, og elevene skulle synge aukustiske versjoner av kjente låter. Jeg var så imponert over hvor flinke alle elevene var, og hvor bra de hadde fått alle låtene til å bli! Sangene var alt mellom "Toxic" av Britney Spears til "Fa, fa, fa" av Datarock, så det var noe for en hver smak. Scenesshowet var også kjempestilig, og atmosfæren i lokalet var perfekt! Jeg tror alle som var på denne konserten hadde en helt fantastisk kveld! Gardeballet 14.02.15

I går hadde dagen jeg har gledet meg så lenge til kommet, og det var fordi jeg skulle på gardeball! Jeg var så heldig å bli bedt med av min veldig gode kamerat, Ask, fra VGS, og var så glad for at han ville ha med meg. Vi hadde bestilt ekstra fint rom på Thon Hotel Arena i Lillestrøm hvor ballet ble holdt, for at det skulle bli enda mer stas. Utover ettermiddagen fikset vi oss med flotte kjoler og gardeuniformer, og alle som var der så utrolig fine ut! Alt var veldig høytidelig, og jeg tror ikke jeg har sett så mange gutter før oppføre seg så bra og at alle var gentlemen! Vi fikk servert champagne før middagen, og minglet blant alle som var der. Etterhvert fikk vi servert kjempegod middag, samtidig som det ble holdt taler og Magnus Devold som underholdt! Polonese og vals avsluttet den høytidlige delen, før kvelden endte med etterfest i hotellets klubb. Tusen takk til alle sammen som gjorde det til en helt uforglemmelig kveld!

Tror det skal mye til å toppe neste Valentines Day!

Senkveld 12.02.15

Torsdag var egentlig en ganske hektisk dag med en stressende morning, forelesning og trening. Men på ettermiddagen møttes Nina, Hannah, Kristin og jeg for å se Nick Jonas på "Senkveld". Showet ble da filmet dagen før det skulle gå på TV med gjester og sketsjer som de pleier. Nick Jonas var utrolig sjarmerende og flink til å synge, mens Thomas og Harlad var etter min mening like morsomme som alltid! Kvelden endte med god mat og godt selskap på Aker brygge!

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits