Bettina Stang Løberg

Halloween Foran Skjermen 28.10.15

Halloween er snart her, og det er desidert min favoritt feiring i løpet av året! Jeg elsker skrekkfilmer, mørke kvelder og høsten. I dette innlegget tenkte jeg lage en liste over mine favoritt filmer og serier for halloween. Mange skal sikkert ikke noe spesielt på lørdag den 31.10, så hvorfor ikke se på noe bra på skjermen hjemme i en god sofa og godt selskap? I morgen vil jeg også legge ut et innlegg om hva annet man kan gjøre på halloween enn å dra på fest. Så følg med! 


American Horror Story har lenge vært en av de seriene jeg har likt best, og nå med sin femte sesong er det masse bra å se på i Halloween-helgen. Om man ikke nødvendigvis orker å se alle sesongene, ville jeg valgt enten sesong 1, 2 eller 4. Alle sesongene har ulike historier, selvom mange av de samme skuespillerene er med. I den sesongen som går nå er blant annet Lady Gaga med, og hun er helt fantastisk i rollen sin! Virkelig verdt å sjekke ut en mørk og dyster halloween kveld. 


Scream filmene har alltid vært en favoritt, og da spesilet film 1, 2 og 4. For ikke lenge siden kom også en spinoff serie på Netflix som var veldig bra! Filmene og serien er kanskje i den mer dramatiske og teen-kategorien, men jeg liker de veldig godt, og synes de passer perfekt for en bra halloween kveld med eks vennegjengen!Det finnes mange filmer og versjoner av The Texas Chainsaw Massacre, men jeg personlig liker best den som kom ut i 2003. Jeg synes den har de beste skuespillerene, og mange ganger synes jeg orginal filmene som kom ut på 70, 80-tallet og slikt blir for dramatiske og slikt for min smak. Igjen en teen film som mange sikkert mener er dårlig, men jeg synes den har alt en underholdene skrekkfilm behøver!


Denne filmen elsker jeg! James Wan som har laget blant annet Saw, Dead Silence og Insidius, har virkelig gjort det bra med denne filmen. Han er også min favoritt skrekkfilm regissør, og man kjenner godt igjen like trekk, i de ulike filmene han har laget. Denne filmen skal visst nok være basert på en sann historie, iallfall et ektepar som faktisk har eksistert, og er kjente for sitt arbeid. En av de aller beste på denne listen synes jeg!


Enda en film av James Wan, og den siste på listen min for i år. Dette er desidert den filmen jeg synes er best, og den jeg blir like skremt av hver gang jeg ser den. Dette kan skyldes at jeg ikke kan fordra buktaler dukker, men i tillegg er den relativt skummel. Denne er veldig bra å se sammen med fler, da det er mange steder i filmen som er lagt opp til at man skal skvette, men også fordi jeg ikke anbefaler å se den alene, ettersom jeg synes det er så utrolig ekkel. 

Håper at dette hjelper for noen med å ha noe bra å se på halloween i år! Og ellers følg med for fler halloween innlegg denne uken!

Insurgent 25.03.15

Etter en alt for lang dag på skolen, dro jeg spontant til Majorstuen med Hannah og Nina for å se på Insurgent på kino. Akkurat nå sitter vi å spiser sushi, og koser oss før vi skal se på film! Har ikke sett den første filmen, men jentene har gitt meg en kjapp gjennomgang av hva jeg må vite. Håper alle får en flott kveld!

Fifty Shades Of Grey 13.02.15

På fredag startet dagen med at Hannah og jeg dro inn til Lillestrøm for Utdanningsmessa 2015. Selv går jeg Hotelledelse på Markedshøyskolen som er en veldig bra skole, men etter å snart ha godt der et år har jeg funnet ut at hotellbransjen ikke er helt det jeg vil jobbe med videre. Så turen ble til Norges Varemesse for å se om det var noe annet som kanskje kunne passe bedre både for Hannah og meg selv. Fant vel ut at skolene jeg har mest lyst til å søke på er Esmod, SOFI, Image Akademiet og Westerdals

Senere på kvelden skulle Nina, Hannah, Kristin og jeg se Fifty Shades of Grey på Viktoria kino som ligger på Vika. Kinoen er relativt ny, og forestillingen var helt utsolgt! Før vi dro for å se filmen var vi på "Asia" som ligger på Aker Brygge. Dette er en asiatisk tapas-resturant som ligger rett ved Aker Brygge-senteret. Lokalet var veldig kult med dimma lys, kreativt design og flott atmosfære! Egen coctail servitør lagde drinker ved bordet vårt, og maten var veldig god! Etter god mat dro vi videre til kinoen og klare til å se årets kanskje mest omtalte film så langt. Selv ble jeg positivt overrasket av filmen med tanke på at det er en "husmors porno". Selv tenker jeg at mye som gjorde filmen var at jeg så den med venninner, det var kjempegod stemning blant publikum og at man gjorde en kveld ut av det hele! Masse bra musikk fra Beyonce, The Weeknd og Ellie Goulding var jo også selvfølgelig et stort pluss. Kvelden endte med at vi dro på "Nox" som ligger på Solli. Alt i alt var det en kjempebra kveld!

 


Har du sett Fifty Shades of Grey, eller kunne du tenke deg å se den?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits