Bettina Stang Løberg

Photoshoot 14.10.15

For en liten stund tilbake var jeg og noen av mine nye klassevenninner ute i Oslo for å ta noen bilder. Vi trasket ned til Akerselva og lekte modeller for en dag! Det har nå vært er langt fravær fra bloggingen, men jeg har lyst til å begynne igjen - så jeg skal virkelig gjøre mitt beste for å legge ut nye, spennende innlegg igjen. Håper alle har en flott dag, og at uken blir bra!

FishEye 25.02.15

Fikk et spørsmål om hvordan fisheye-linsa til iPhonen min fungerer, så her er en kjapp forklaring! Linsa er fra ClipEyz, men det finnes mange like alternativer fra blant annet Ebay. Den er veldig enkel å ha med seg ettersom den er så liten, pluss at den ligger i en egen pose så den ikke blir ødelagt. Linsa er veldig enkel å bruke, den ligner litt på en klype som du bare kan feste på iPhonen din. Dette gjelder både kamera foran og bakpå telefonen. Bildene blir veldig kule, og man får virkelig en bra fisheye-effekt! 

Om dere vil se bilder jeg har tatt med linsa, let me know! 

Photo 20.02.15

Som nevnt tidligere i dag skulle jeg legge ut bilder som jeg tok av Idunn, Are og Hannh til en opptaksprøve jeg jobber med. Bildene er tatt i Lillestrøm, og tatt med Canon 700D med 85mm linse. Alle bildene er redigert i Adobe LightRoom. Anbefaler alle som vil bruke et program som er lettvint, men gir gode resultater å bruke dette. Ble veldig fornøyd med resultatet, og hadde ikke klart det uten hjelp fra mine flotte modeller! Tusen takk skal dere ha alle sammen! 

Tusen takk til de flotte modellene mine, Idunn, Are og Hannah! 

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits