Bettina Stang Løberg

God Morgen 28.02.15

God morgen alle sammen! Våknet tidlig i dag for å dra på jobben min. Blir deilig å jobbe litt, og ikke bare ligge hjemme og ikke gjøre noe! Gårsdagen bestod av en spontantur til Sverige med venninnen min Kristin. Fikk handlet en god del, så jeg tenkte å legge ut et innlegg om det i morgen. Fikk også spørsmål om jeg kunne legge ut bilder av den nye jakken min fra Nelly, så det vil også komme! I kveld skal jeg til Idunn og Are på vors, før vi skal en tur på byen. Håper alle får en flott lørdag, og en flott helg! Selv tar jeg straks toget inn til byen, hvor jeg skal lese den nye boken til venninnen min Eline som heter "Klokken og sengen". God helg! Anbefaler alle å lese boken, den er helt fantastisk! 

Nelly News

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, hadde jeg endelig fått pakken som jeg har bestilt fra Nelly kommet. Jeg hadde kjøpt meg en fuksepels og et mobildeksel. Var veldig fornøyd med begge tingene, og jakken passet heldigvis. Det er vanskelig å handle klær på nettet, da man aldri helt vet hvordan størrelsen kommer til å bli.. Men denne gangen ble jeg kjempefornøyd, og likte veldig godt det jeg hadde kjøpt! 

Jakken er fra merket ONLY i str. L, og dekslet er fra merket JFR i fargen Marble Gold

Lunch 26.02.15

Tok en pause i eksamenslesingen med lunch på Bagel&Juice. Dette har neste blitt stamstedet til Ezsa, Josefin og meg ettersom det er så nærme skolen. Håper alle får en riktig flott torsdag!

Besøk 25.02.15

I dag fikk jeg besøk av Cathrine med babyen hennes Denzel. Han var bare helt fantastisk og så nydelig! Det var kjempekoselig å se Cathrine igjen, ettersom hun og jeg har kjent hverandre siden barneskolen. Denzel var rolig nesten hele tiden, og han sa bare ifra når han var sulten. Anbefaler alle å gå inn på bloggen til Cathrine og lese om hennes hverdag med Denzel, www.http://mementomorii.blogg.no. Igjen, han er virkelig bare helt nydelig og fantastisk - den beste babyen! FishEye 25.02.15

Fikk et spørsmål om hvordan fisheye-linsa til iPhonen min fungerer, så her er en kjapp forklaring! Linsa er fra ClipEyz, men det finnes mange like alternativer fra blant annet Ebay. Den er veldig enkel å ha med seg ettersom den er så liten, pluss at den ligger i en egen pose så den ikke blir ødelagt. Linsa er veldig enkel å bruke, den ligner litt på en klype som du bare kan feste på iPhonen din. Dette gjelder både kamera foran og bakpå telefonen. Bildene blir veldig kule, og man får virkelig en bra fisheye-effekt! 

Om dere vil se bilder jeg har tatt med linsa, let me know! 

Want 25.02.15


Sekk fra Marc Jacobs - Hettegenser fra Polo - Flaske fra BKR - Undertøy fra Calvin Klein - Gull tattoveringer fra Smashit - Treningsbag fra Nike

God Morgen 25.02.15

God morgen alle sammen! Dagen i dag vil bestå av mer eksamenslesing og et besøk av en venninne. Ble spurt om jeg kunne skrive om fisheye-linsen til iPhonen min i dag, så det vil komme senere på dagen. Håper alle får en flott dag videre, enten du er på skolen, jobb eller kanskje bare hjemme! Nostalgi 24.02.15

Etter en lang dag med mye eksamenslesing, tar jeg meg en fortjent pause. Har nå satt meg ned i sofaen med en god kopp te, og skal se på The O.C. Hørte på en artist som heter "Lorentz", og den ene låta hans heter "The.OC.S01E01.DVD-Rip.Xvid". Brakte mange minner for å si det mildt! Jeg og venninnen min, Kristin, var helt avhengig av denne serien før, og jeg kjente at jeg måtte begynne å se på den igjen. Teen jeg har valgt å drikke i dag er fra "Higher Living". Dette er en økologisk te med smaken "Hibiscus Bliss", og selv synes jeg den smaker friskt av bær. Den er helt koffeinfri, noe som passer bra litt utover kvelden! Håper alle får en flott tirsdag videre!

Anbefaler å høre på albumet til Lorentz, spesielt sangen "Houston" og "The.OC.S01E01.DVD-Rip.Xvid"

In My Bag 24.02.15Louis Vuitton Veske - MacBook Air - Marc Jacobs Computer Case - Nike Vannflaske - I love Håndkrem - Louis Vuitton Lommebok - Ray Ban Solbriller - iPhone hodetelefoner - Kløver Vaselin - Fish Eye iPhone linse - Nøkler - Tyggis - Hårstrikker - Pen - Solbrilleetui

God Morgen 24.02.15

God morgen alle sammen! Lenge siden jeg har klart å stå opp "så tidlig" på en lang stund. Mange av forelesningene jeg har i år starter 11.45 eller senere, så det blir fort til at man ligger litt ekstra hver morgen. Dagen i dag vil bestå av mer eksamenslesing, men forhåpentligvis litt ski og blogging også! Håper alle får en flott tirsdag!

Frokosten bestod av knekkebrød med avokado toppet med mager kesam og pepper. I tillegg måtte jeg ha en stor kopp kaffe for å våkne!

Negldesign 23.02.15

Kjøpte meg et par nye neglelakker her om dagen, så tenkte jeg skulle vise hvordan jeg går fram når jeg legger på neglelakk! 

Her er alle produktene jeg brukte

Steg1: Ta bort all neglelakk som du eventuelt har på neglene fra før

Steg2: Velg en av dine favoritt neglelakker - jeg valgte en ny farge fra Isadora "220 Classy Nude"

Steg3: Velg en annen neglelakk, eks. glitter, og ta på en eller flere negler

Steg4: Avslutt med å legge på en top coat, jeg brukte den nye "Gel Top Coat" fra Isadora
Outfit 23.02.15

Hat fra HM - Kåpe fra BikBok - Boots fra Acne - Veske fra Mulberry

Eksamen 23.02.15

Sitter nå på skolen og jobber med den første eksamen for i år med Ezsa og Josefin. Eksamen vi jobber med er i faget Destinasjonsorganisering, og skal leveres om 3 uker. Veldig glad for at jeg jobber med akkurat disse jentene, da det blir mye skravling og kos i alt strevet. Man trenger virkelig å jobbe med noen man kommer godt overens med når man har mangel på motivasjon, og jobber med noe man kanskje ikke synes er så spennende! Blir mye eksamenslesing framover, så får bare krysse fingrene og håpe på at det går bra! Innkjøp 22.02.15

Etter en flott helg på spa, endte det hele med en kjapp shoppingtur. Endte opp med å kjøpe meg en kåpe, solbrilleetui, neglelakk og betakaroten. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på betakaroten for å se om det faktisk har noen virkning, og i Sverige på helsekosten var det en god del billigere enn hva jeg har sett at det koster i Norge. Selvom helgen har vært helt fantastisk, var det deilig å komme hjem og få startet på den vanlige hverdagen igjen! I morgen begynner det harde arbeide med eksamen, så det blir veldig spennende! Kåpe fra BikBok (legger ut bilde senere når jeg har den på) - Etui fra Lindex - Neglelakk fra Isadora i fargen "220 Classy Nude"

Søndag 22.02.15

Siste dagen av spahelgen er her, og vi har avsluttet turen med en flott frokost, etterfulgt av behandlinger og bading. Jeg fikk "Bli brun uten sol"-behandling. Her fikk man først fikk kroppsskrubb og så massasje med oljer og kremer som skal gi en fin brunfarge. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og kan allerede se at jeg er brunere! Vi ligger nå å slapper av ved bassenget før vi skal reise hjem. Ender sikkert opp med et stopp på Nordby bare for å være litt ekstra norske! Ønsker alle en fortsatt flott søndag!

Spa en vanlig lørdag 21.02.15

Dagen i dag har gått kjempe fort, og vi har fått gjort så mye! Rett etter at vi ankom tok vi en kjapp treningsøkt, etterfulgt av svømming og ulike typer badstuer. Senere på ettermiddagen var vi på BareMinerals sminkekurs. Nå er vi snart ferdig med middag, og kvelden ender med et godt glass vin! Håper alle har en strålende lørdag!

Follow my blog with Bloglovin

Spahelg 21.0215

Dagen i dag startet tidlig, kl. 07.00 for å være eksakt. Dette var fordi moren min og jeg skulle på spahelg med venner av oss. Vi er nå i Strömstad på Quality Spa Hotel som ligger veldig fint til rett ved den lokale brygga. Været er ikke det beste, men det går fin med tanke på at vi bare er her for å slappe av, ta behandlinger, trene og spise god mat!
Håper alle får en flott helg! 

Photo 20.02.15

Som nevnt tidligere i dag skulle jeg legge ut bilder som jeg tok av Idunn, Are og Hannh til en opptaksprøve jeg jobber med. Bildene er tatt i Lillestrøm, og tatt med Canon 700D med 85mm linse. Alle bildene er redigert i Adobe LightRoom. Anbefaler alle som vil bruke et program som er lettvint, men gir gode resultater å bruke dette. Ble veldig fornøyd med resultatet, og hadde ikke klart det uten hjelp fra mine flotte modeller! Tusen takk skal dere ha alle sammen! 

Tusen takk til de flotte modellene mine, Idunn, Are og Hannah! 

Innkjøp 20.02.15

I dag har jeg vært å tatt bilder til en portfolio som jeg trenger for å søke meg inn på skole. Heldig som jeg var fikk jeg bruke Idunn, Are og Hannah som modeller til dette, slik at bildene ble veldig bra! Legger ut de ferdig redigerte bildene senere i kveld. Etter vi hadde tatt bildene dro Hannah og jeg en tur på Strømmen Storsenter. Som vanlig fikk vi brukt litt penger, men mener selv at det var verdt det!


Hatt fra HM - Neglelakk fra OPI fargen "Shine for Me" - Falske øyevipper fra Eylure - "Fifty Shades of Grey" soundtrack

UNPLUGGED 19.02.15

I går var Hannah og jeg på UNPLUGGED-konsert på Westerdals. Konserten ble holdt i et kjellerlokale på skolen, og elevene skulle synge aukustiske versjoner av kjente låter. Jeg var så imponert over hvor flinke alle elevene var, og hvor bra de hadde fått alle låtene til å bli! Sangene var alt mellom "Toxic" av Britney Spears til "Fa, fa, fa" av Datarock, så det var noe for en hver smak. Scenesshowet var også kjempestilig, og atmosfæren i lokalet var perfekt! Jeg tror alle som var på denne konserten hadde en helt fantastisk kveld! Konsertoutfit 19.02.15

I kveld skal Hannah og jeg på Westerdals for å se på en skolekonsert. Begge to tenker å kanskje søke oss inn på denne skolen til høste, og vil dermed se litt hva de holder på med på denne skolen. Gleder oss veldig til å høre hvor flinke de som går på skolen er! Legge ved noen bilder av hva jeg skal ha på meg i kveld er! Tannbleking 18.02.15

I dag var jeg i Oslo for å prøve å ta tannbleking. Jeg hadde sett at "Beauty House" i Frognerveien hadde tilbud ut februar på denne type behandling, så jeg prøvde meg her. I tillegg har jeg hørt mye bra om denne salongen fra før! Salongen i seg selv var veldig fin, hvit og ren, og personalet der var veldig imøtekommende og hyggelige. Selve behandlingen tok tilsammen 30min, og gikk relativt raskt. Da fikk jeg på et middel som skulle trekke ut misfargingen på tennene slik at tennene ble hvitere. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og synes at det ble veldig naturlig! Kjøpte også med en tannkrem og en blekingspenn slik at tennene skal fortsette og holde seg så hvite! Anbefaler andre å dra til denne salongen om de ønsker å prøve samme behandling! Tannkremen skal erstatte den vanlige man bruker enten med morgen og kveld, eller begge deler. Blekingspennen skal brukes kvelden etter behandlingen, og annenhver uke etterpå.Veldig fornøyd med resultatet! 

Gardeballet 14.02.15

I går hadde dagen jeg har gledet meg så lenge til kommet, og det var fordi jeg skulle på gardeball! Jeg var så heldig å bli bedt med av min veldig gode kamerat, Ask, fra VGS, og var så glad for at han ville ha med meg. Vi hadde bestilt ekstra fint rom på Thon Hotel Arena i Lillestrøm hvor ballet ble holdt, for at det skulle bli enda mer stas. Utover ettermiddagen fikset vi oss med flotte kjoler og gardeuniformer, og alle som var der så utrolig fine ut! Alt var veldig høytidelig, og jeg tror ikke jeg har sett så mange gutter før oppføre seg så bra og at alle var gentlemen! Vi fikk servert champagne før middagen, og minglet blant alle som var der. Etterhvert fikk vi servert kjempegod middag, samtidig som det ble holdt taler og Magnus Devold som underholdt! Polonese og vals avsluttet den høytidlige delen, før kvelden endte med etterfest i hotellets klubb. Tusen takk til alle sammen som gjorde det til en helt uforglemmelig kveld!

Tror det skal mye til å toppe neste Valentines Day!

Fifty Shades Of Grey 13.02.15

På fredag startet dagen med at Hannah og jeg dro inn til Lillestrøm for Utdanningsmessa 2015. Selv går jeg Hotelledelse på Markedshøyskolen som er en veldig bra skole, men etter å snart ha godt der et år har jeg funnet ut at hotellbransjen ikke er helt det jeg vil jobbe med videre. Så turen ble til Norges Varemesse for å se om det var noe annet som kanskje kunne passe bedre både for Hannah og meg selv. Fant vel ut at skolene jeg har mest lyst til å søke på er Esmod, SOFI, Image Akademiet og Westerdals

Senere på kvelden skulle Nina, Hannah, Kristin og jeg se Fifty Shades of Grey på Viktoria kino som ligger på Vika. Kinoen er relativt ny, og forestillingen var helt utsolgt! Før vi dro for å se filmen var vi på "Asia" som ligger på Aker Brygge. Dette er en asiatisk tapas-resturant som ligger rett ved Aker Brygge-senteret. Lokalet var veldig kult med dimma lys, kreativt design og flott atmosfære! Egen coctail servitør lagde drinker ved bordet vårt, og maten var veldig god! Etter god mat dro vi videre til kinoen og klare til å se årets kanskje mest omtalte film så langt. Selv ble jeg positivt overrasket av filmen med tanke på at det er en "husmors porno". Selv tenker jeg at mye som gjorde filmen var at jeg så den med venninner, det var kjempegod stemning blant publikum og at man gjorde en kveld ut av det hele! Masse bra musikk fra Beyonce, The Weeknd og Ellie Goulding var jo også selvfølgelig et stort pluss. Kvelden endte med at vi dro på "Nox" som ligger på Solli. Alt i alt var det en kjempebra kveld!

 


Har du sett Fifty Shades of Grey, eller kunne du tenke deg å se den?

Senkveld 12.02.15

Torsdag var egentlig en ganske hektisk dag med en stressende morning, forelesning og trening. Men på ettermiddagen møttes Nina, Hannah, Kristin og jeg for å se Nick Jonas på "Senkveld". Showet ble da filmet dagen før det skulle gå på TV med gjester og sketsjer som de pleier. Nick Jonas var utrolig sjarmerende og flink til å synge, mens Thomas og Harlad var etter min mening like morsomme som alltid! Kvelden endte med god mat og godt selskap på Aker brygge!

Les mer i arkivet » Mai 2015 » Mars 2015 » Februar 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits