Bettina Stang Løberg

Nelly News 30.03.15

Fikk litt nytt fra Nelly.com i posten i dag! Alltid gøy å få pakker i posten. Øredobbene er fra Marc by Marc Jacobs - jeg måtte ha disse fordi jeg ble så stressa da jeg hørte at merket skulle legges ned. Men jeg var på butikken i Oslo, og fikk høre at dette ikke skulle skje før om et år, pluss at det trolig skal bli en vanlig Marc Jacobs butikk som tar over! Toppen er croppet, og kommer til å bli veldig fin til sommeren!

Divergent-serien 28.03.15

Etter å ha sett Insurgent på kino, har jeg fått helt dilla på denne serien! I går kjøpte jeg meg alle bøkene på Ark i Oslo, og de hadde et flott tilbud hvor man fikk alle engelske bøker til 3 for 2! Dette var jo helt perfekt siden det er en triologi. Ellers skal jeg i dag på jobb, for senere ut med jentene! Håper alle får en fin lørdag, og en flott helg!

Jobb 27.03.15

I dag har jeg vært på jobb med mine flotte kollegaer Alexandra og Siv. Det er alltid utrolig hyggelig å være på jobb når man jobber med så koselige jenter! Vi har fått mange fine vårnyheter i butikken, og jeg kunne ønske jeg kjente noen med små barn som jeg kunne kjøpt de til! Selvom det har vært dårlig vær den siste uken er det gøy å kjøpe noen fine vårsko, enten om det er til deg selv eller barna dine! Håper alle får en flott helg, og en god påske!

Insurgent 25.03.15

Etter en alt for lang dag på skolen, dro jeg spontant til Majorstuen med Hannah og Nina for å se på Insurgent på kino. Akkurat nå sitter vi å spiser sushi, og koser oss før vi skal se på film! Har ikke sett den første filmen, men jentene har gitt meg en kjapp gjennomgang av hva jeg må vite. Håper alle får en flott kveld!

Marc by Marc Jacobs 24.03.15

Nyheten om at Marc by Marc Jacobs, "lillesøster-merket" til Marc Jacobs, skal legges ned synes jeg er veldig trist. Selv syntes jeg at dette var et merke med mye hverdags mote, som vesker, mobildeksler, pcvesker, smykker og mye mer. Men som sagt kan man skjønne også at Marc Jacobs ikke vil bli assosiert som et "billigmerke", og dermed har bestemt å legge det ned. Selv har jeg en del ting fra Marc by Marc Jacobs, og jeg føler jeg MÅ kjøpe meg noen siste ting før det legges ned. Akkurat nå bestilte jeg meg et par øredobber fra Nelly.com slik at jeg iallfall fikk sikkret meg disse. Lurer også på hva som vil skje med begge butikkene som ligger i Oslo, spesielt siden den i Hegdehaugsveien er så ny som den er.. Veldig trist synes jeg. Tenkte å legge ved bilder av det jeg selv har handlet gjennom årene fra Marc by Marc Jacobs, og personlig kommer jeg aldri til å tenke at jeg har kjøpt meg noe som var fra et "billigmerke"!

Dette armbåndet fikk jeg av Anne i min 20års bursdag! 

Hva synes du om at Marc by Marc Jacobs skal legges ned?

Nicki Minaj Konsert 18.03.15

I går var jeg endelig på Nicki Minaj konserten i Oslo! Jeg dro med Nina, Are, Idunn og Bjørn Ingar, og konserten var så bra! Hun lagde ordentlig liv, sang og rappet kjempebra, og hun så helt utrolig ut! Det var virkelig en opplevelse for livet! Hun sang alle de beste låtene som Superbass, Anaconda, Flawless, I Lied og mange andre. En jente var jo også så utrolig heldig at hun fikk komme opp på scenen! Hun var så søt og så nesten ut som hun var i sjokk da hun fikk klemme Nicki! En helt fantastisk kveld var det, og den ble så bra med gode venner, god musikk og masse liv! Håper alle får en flott onsdag i dag!

Urban Decay 13.03.15

I dag kjøpte jeg meg noe jeg har hatt lyst på lenge, og det var øyenskyggen "Naked" fra Urban Decay. Steen&Strøm fikk dette merket på Kicks for ikke lenge siden, og i dag lanseres det også på Oslo City! Den finnes i 3 forskjellige nyanser, 1, 2 og 3. Jeg kjøpte nr.2 da jeg synes den har best farger som passer meg. I tillegg kjøpte jeg en primer til øyenskygge. Jeg kjøpte anti-aging, da det er viktig å passe på huden rundt øynene fra tidlig alder! De har tre andre typer også, en helt blank som passer alle, en med litt metallisk og en som er hudfarget. Den jeg valgte var som sagt med anit-age, men er helt uten farge når man tar den på. Anbefales på det sterkeste, da Urban Decay produktene er virkelig gode og varer lenge. Kjøpt andre produkter fra dem før, og blir alltid like fornøyd!

Håper alle koser seg i det flotte været, og får en nydelig helg! 

Food Court 13.03.15

I dag klarte jeg endelig å komme meg ut av senga, etter en uke med sykdom. Nå er jeg på biblioteket med Joaefine og Ezsa, og vi har nettopp kjøpt oss mat fra Steen&Strøm sin FoodCourt. Den er utrolig fin, og så mye god mat de har! Prøvde i dag "Burrito Project", og det var så godt! Anbefales virkelig! Håper alle får en flott dag videre, og en god helg!

Outfit 10.03.15

God kveld alle sammen! Legger ved noen bilder av hva jeg hadde på meg i går. Bildene er tatt av min venninne Nina til en oppgave hun har på skolen nå. Som alltid synes jeg det er veldig gøy å ta og bli tatt bilder av, så sa ikke nei når hun spurte om jeg ville bli med! Senere i kveld blir det å slappe av med lasagne og tv siden jeg har fått på meg en liten vår-forskjølelsen.. Ender vel med Paradise Hotel i dag også! Litt flaut som det er synes jeg det er ganske så underholdene! Håper alle har hatt en fin tirsdag, og at den fortsetter slik!

Paradise Hotel 09.03.15

Som sikkert veldig mange andre endte jeg opp med å se på premieren av "Paradise Hotel" i kveld. Selv synes jeg det ofte er ganske underholdene, mest da fordi jeg selv tenker "herregud, hva er det de tenker med?!". Men man skal ikke dømme, og folk må få melde seg på det de vil! Underholdene er det iallfall! Tenker jeg skal prøve å få med meg noen episoder denne sesongen, men ettersom det går neste hver dag er det vanskelig å få med seg alt. Mye bra er det ellers på TVen i år føler jeg. Før jeg så på "Paradise Hotel" så jeg premieren på "Biggest Loser Norge". Dette programmet likte jeg veldig godt, og kommer absolutt til å fortsette å se på dette! I morgen kommer "Mellom Bakkar Og Berg" på TVNORGE, og dette tror jeg også blir veldig morsomt! Håper alle har hatt en bra start på uken så langt! Litt av en tvslave for å si det mildt..

Bildet er fra Paradise Hotel sin side på Facebook: https://www.facebook.com/paradisehotelnorge/photos/a.10150564644321573.370251.53119986572/10152606585101573/?type=1&theater

Hva synes du om å være en tvslave? 

 

 

Kvinnedagen 08.03.15

I dag er det kvinnedagen, og som jente vil jeg gratulerer alle andre flotte kvinner der ute! Denne dagen synes jeg er en veldig viktig dag, ikke bare fordi vi feirer kvinner og deres rettigheter, men også for å fortsette kampen mot tvangsekteskap, voldtekt, fattigdom og urettferdig og feil behandling av kvinner i land fra alle steder i verden! Selv er jeg så heldig at jeg har så mange flotte, vakre og fantastiske jenter og kvinner i mitt liv - dere er alle utrolige! Håper alle får en kjempefin søndag, og at dere får en flott kvinnedag!

Februarfavoritter 05.03.15

Ettersom februar er over for i år tenkte jeg å legge ut min fem beste produkter fra måneden! 

1. Tangleteazer - Dette er en hårbørste som har vært i butikkene lenge, og som jeg selv også har hatt en stund. Men jeg valgte å ta den med av den grunn at det er den beste børsten jeg har prøvd noen gang! Den får ut alle floker som måtte være, og er utrolig lett å ha med seg uansett hvor man skal. Finnes også i mange ulike farger.

2. Marc Jacobs "Daisy Dream" body lotion - Denne lukter helt fantastisk, og jeg synes ofte det kan være bedre å bruke en lotion enn parfyme. 

3. Chanel øyesminkefjerner - Jeg har snart brukt opp denne sminkefjerneren, men jeg skal garantert kjøpe meg en til! Den får bort all vanskelig sminke, er drøy og lukter rent. Den koster litt mer enn andre produkter, men det er verdt å invistere i synes jeg. Da holder vipper og bryn seg mye finere, og huden blir ikke så sensitiv. 

4. BLAX hårstrikker -  Jeg fikk disse hårstrikkene første gang i julegave av Anne, og jeg er blitt helt avhengig av de etterpå! De holder seg stramma, og sitter så godt i håret! Finnes også i mange farger.

5. MAC eyeliner i fargen "Undercurrent" - Jeg synes denne fargen er helt nydelig, men viktigst er at den er veldig enkel og ta på, men sitter så utrolig godt! Denne typen eyeliner finnes i mange flotte farger, og jeg klarte nesten ikke bare velge en! 

Slik ser fargen ut, og jeg måtte nesten bruke to sminkeservietter for å få den av igjen! Den er perfekt!

Proteinpannekaker 05.03.15

Da jeg var i Sverige forrige uke, kjøpte jeg proteinpannekaker. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle teste de ut. De ble kanskje ikke så fine, men øvelse gjøre mester! Og det viktigste var at de smakte kjempegodt! Jeg valgte bringebærsyltetøy uten sukker, men jeg tror de vil være veldig gode med cottagecheese, andre syltetøy og brunost.

Det sto at man skulle bruke to skjeer med pulver, og blande det ut med 1.5dl vann. Da skulle det bli ca.2 pannekaker, men jeg fikk 4 stykker med den oppskriften.Slik ble resultatet mitt, og gleder meg til å prøve de med ulik topping! Anbefales!

insi-De 02.03.15

Etter eksamenslesing i dag dro Ezsa og jeg på Byporten en kjapp tur. Vi tittet litt i butikker, og som vanlig ble det brukt litt penger. Nå sitter jeg hjemme med mamma og vi koser oss med tv og te. I tillegg kjøpte jeg meg det nye "i-D" bladet som Rihanna er på. Etter min mening er dette en av hennes beste photosessions! Hun er virkelig en flott dame! Det er også veldig mange bra artikler og bilder i bladet, så anbefales å kjøpe. Håper alle får en god kveld, med tv, middag og det som hører til på en sen mandag!

 

Mine favoritt bøker 02.03.15

Fikk et spørsmål om jeg kunne komme med noen gode tips til hvordan komme i gang med lesing av en god bok, så hvorfor ikke gi noen tips av gode bøker i samme slengen? Her er min liste over de fem beste bøkene jeg har lest, og hvordan man kan komme i lesemodusen! 

Dette her er mine fem favoritt bøker. Jeg har lest de fleste flere ganger, og synes de blir bedre hver gang. 

"Ung jente, voksen mann" av Eline Lund Fjæren - Denne boken har venninnen min Eline skrevet, og er hennes første roman. Boken handler om forholdet til en veldig ung jente, og en voksen mann. Forholdet deres går over flere år, og vi får se hvordan begge vokser som personer. Romanen vant flere priser da den kom ut, og dette er en bok som man virkelig burde få lest! 

"The Fault In Our Stars" av John Green - De aller fleste har nok hørt om enten filmen eller denne boken. Den er kanskje "klissete" og en klisje, men jeg synes den er godt skrevet. I tillegg er det en fin historie mellom to personer som begge har hatt kreft, og hvordan de finner hvrandre. Jeg gårt så mye da jeg leste denne boken, og like mye da jeg så filmen. 

"Beatles" av Lars Saabye Christensen - Dette er en klassisk oppvekstsroman som kom ut i 1984. Selvom det er en eldre bok, er den like relevant i dag som da den kom ut. Jeg leste denne boken første gang da vi fikk den som særemne i Norsk på VGS. Selv var jeg skeptisk i starten til en så tykk og gammel bok, men jeg ble virkelig positivt overrasket! Man klarer ikke legge den fra seg, og man vil vite hva som skjer videre med Kim, Gunnar, Ola og Seb. Handlingen finner sted i Oslo på 1960-70tallet, og om hvordan guttene takler hverdangsproblemer, jenter og The Beatles. 

"Evig Søndag" av Linnéa Myhre - Dette er en biografi skrevet av Myhre om hennes liv med spiseforstyrrelser. Jeg synes denne boken er veldig sterk, og man ble sliten og til tider "uvel" av å lese den. Selv synes jeg hun skriver veldig godt, og man vil vite hva som skal skje videre. Myhre er kanskje mest kjent som blogger, men man får et helt annet inntrykk av henne etter å ha lest denne boken!

"Fight Club" av Chuck Palahniuk - Dette er min absolutt favoritt bok, og jeg har nok lest den 10 ganger. Den er veldig spesiel, og handler om livet til en mann som lider av insomnia. Etter hvert møter han Tyler, og etter dette blir livet hans snudd på hodet! Boken er også blitt laget til en film av David Fincher med samme navn. Jeg så filmen først og var helt gal etter denne, og måtte dermed lese boken. Boken er veldig mørk og spennende, og jeg klarte ikke legge den fra meg! 

Personlig synes jeg det er best å lese en bok når jeg ikke har noe å gjøre, og ikke stresser i det hele tatt. Å sette seg ute i sola med en kopp kaffe og en god bok er virkelig herlig! Men noen andre tips for å komme i gang med bøker kan for eksempel være å lese på vei til skolen eller jobben! Tar du toget kan man få lest en god del på en dag. Les også bøker som er blitt laget til filmer, og sammenlign boka og filmen for å se hva du likte best. Kanskje synes du boken var bedre enn filmen? Ta med deg bøker på ferie - les på stranden, på hytta eller på flyturen som tar 5timer ++. Men det viktigste for å bli glad i å lese, er å starte med bøker som appelerer til deg! Finn anbefalinger på bøker som er innen en sjanger som du liker selv - hvis du liker skrekkfilmer så kanskje du også vil like bøker i samme sjanger? Stress heller aldri med å bli feridg med en bok, men les når du har lyst og tid - da er det med en gang mye mer glede i å lese boken! 

Sverigetur 02.03.15

På ferdag dro Kristin og jeg på spontantur til Nordby. Kjørerturen gikk veldig greit, og vi tok først tuten innom Strömstad. Etterpå kjørte vil til Nordby-senteret, og shoppet et par timer. Det var en veldig koselig tur, og jeg fikk kjøpt meg mye fint! 

Her er bilde av alle tingene jeg kjøpte på turen!

Michael Kors deksel til iPhone 5

Synes det er så mye mer utvalg av helsekost og treningsprodukter i Sverige, så det ble testing av mye nytt derifra. Her har jeg kjøpt energibarer i smakene Smors og Kanelbolle - den smaker faktisk akuratt som kanelboller! I tilegg kjøpte jeg Proteinpannekaker, Sukrin Gold og Celius i smaken Jordbør og Kiwi.

Ettersom jeg kjøpte mat som skal være bra for trening, måtte jeg jo også kjøpe meg litt nytt treningstøy og utstyr! Det ble en ny tskjorte, sportsbh og løpehansker fra Nike, og i tillegg en ny shaker

Denne flasken har jeg siklet etter lenge, og er bra Bkr. Ikke bare ser den bra ut, men den har veldig bra kvalitet!

Disse hårstrikkene er de beste jeg har hatt noen gang, og de er billigere i Sverige enn i Norge! Finnes blant annet i fargene svart, neonrosa og fargeløs. Jeg har svart fra før, så jeg kjøpte fargeløs denne gangen. Finnes på Kicks

God Morgen 02.03.15

God morgen! Eller for mange har vel dagen startet for en god del timer siden.. Sitter nå på café med Josefin og Ezsa for å lese på eksamen, og starter med helgens nytt og kaffe! Håper alle får en flott mandag!

Les mer i arkivet » Mai 2015 » Mars 2015 » Februar 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits