Bettina Stang Løberg

Shopping 29.05.15

I dag etter jobb var mamma og jeg på shopping i Oslo. Som vanlig gikk kortet varmt, og jeg fant meg masse fint! Vi spiste middag på Steen&Strøm, etterfulgt av shopping i Karl Johan. Siden det er sommer er det viktig å fylle kleskapet med noe nytt til sol og varme - alltid en unnskyldning for shopping! I morgen skal jeg på vors med venninnene mine, for så dra til Oslo på kvelden. Håper alle får en flott helg, selvom det er meldt veldig dårlig vær! Litt dårlig kvalitet på bildene, men kamerabatteriet mitt vil ikke lade, oh well..

Jakken er fra Monki i Oslo, og kostet 400kr. Jeg kjøpte str. L

Solbriller fra Quay i modellen "I Love Lucy". Disse kostet 499kr på Steen&Strøm i 3.etasje

Clarins leppemoade i fargen "Nr.1 Rose" - Eyelure øyenbrynspalett og falselashes, fargen "Mid Brown" og bryn i "Nr. 107 Volume" - Revlon falselashes i "Nr. V44 og L23" - Tangle Teezer reisebørste

På Acne Studios har de nå fått undertøy. Dette har de til både gutt og jente, og det er 100% bomull. Fargene er svart, hvit og beige. Til jentene kostet det 299kr per stykk 

Akerbrygge 27.05.15

Det har vært en så bra dag i dag! Fantastisk vær, selskap av beste jentene, god mat og bading. Nå er jeg på Akerbrygge med Hannah og Nina, og vi har nettopp kommet opp fra et deilig bad i solen. Før det var Hannah og jeg på Vapiano og spiste en god lunsj. Håper alle får en flott dag i sommerværet!

AT.LONG.LAST.A$AP 26.05.15

Endelig kom det noe nytt fra A$AP Rocky! Husker jeg fikk han forrige album i bursdagsgave for en del år siden, og jeg ble helt frelst. Har hørt en del av sangene på det nye albumet som ble sluppet i natt, og så langt er det veldig bra! Synes det er bra at albumet faktisk kom på Spotify med en gang med tanke på Tidal, det nye selskapet til Jay-Z. Kjedelig for alle andre som har Spotify at man må vente mye lenger med å få den samme musikken som Tidal fordi en del artister har lagt sin tro i det selskapet. Men i dette tilfellet gikk det helt fint, og alle som har Spotify kan få høre det nye, fantastiske albumet til A$AP! Håper alle får en flott tirsdag, og lykke til til alle som har eksamen i dag! 

 

Helse Apps 24.05.15

Det å komme i gang igjen med trening må være noe av det vanskeligste som er. Selv synes jeg at jeg var veldig flink til å trene og spise sunt i fjor, men etter at jeg begynte på skolen igjen har alt bare forfalt. Men man må bare prøve igjen, og med litt ekstra motivasjon skal jeg prøve å komme ordentlig i gang! Jeg tenkte å prøve et par apper som jeg har lastet ned i det siste, og gleder meg til å se hvordan de kommer til å fungere. Om det er noen av de jeg blir veldig fornøyd med eller bruker mye, kan jeg godt skrive et innlegg om de. Alle appene er også gratis, men mange av de kan oppgraderes for en liten sum. Så langt har jeg ikke betalt noe ekstra for de, og tror heller ikke jeg kommer til å gjøre det. Om noen har prøvd disse, eller har noen andre å anbefale tar jeg gjerne imot råd og tips! Håper alle får en flott søndag!

Dette er alle appene som jeg har lastet ned, og jeg har også laget en egen "Helse" mappe som de er i

  

Denne appen heter "Zombies, Run". Den går ut på at ved å dra på gåturer eller joggeturer, så fullfører du kapittler i et spill eller en serie. Jeg har ikke fått prøvd det enda, men jeg synes personlig det ser veldig gøy ut, og jeg får kjempelyst til å dra på tur! Det er masse ulike måter å bruke appen på, men tror først og fremst at jo mer man løper, jo mer får man vite om "historien" til appen


"30 Day Squat" er en app hvor man skal blir bedre og bedre i å ta squats for hver dag i en måned. Det finnes mange andre slike apper, blant annet for å trene magen. Tenker å prøve denne i første omgang, også kan man heller prøve de andre om denne er bra. 

"Lifsum" går ut på at man skal lettere ha kontroll på det man spiser, og hvor mye vann man drikker. Her kan man lett velge om man ønsker å gå ned i vekt, opp i vekt eller generelt bare få en sunnere livsstil. Man skriver inn kjønn, høyde og vekt, og deretter hvor mye/lite mat man skal få i seg på en dag, og man kan lett få oversikt over kalorier og lignende. Denne har jeg hørt veldig mye bra om, og kjenner mange som allerede bruker den


De to siste appene er også løpeapper, og her kan man få oversikt over hvor langt man løper, hvor man har løpt og hva vennene dine løper. Den ene appen heter "Strava" og den andre heter "RunKeeper". Jeg har hørt mest om den sist nevnte, men tenkte å prøve begge for å se hvordan de funker

MGP 2015 23.05.15

Så var MGP over for i år, og gratulerer til Sverige med seieren! Selvom det har vært mye i media om at sangen ligner veldig på David Guettas "Lovers on the Sun", så er fortsatt Måns en fantastisk sanger! Og sangen kommer fort på hjernen får å si det mildt! Alt i alt en flott kveld med masse bra underholdning og kule innslag! Selv ville jeg er Israel skulle gå av med seieren, men Sverige var en fantastisk vinner! Håper alle har hatt en kjempefin helg så langt, og at pinsen blit flott!

New In 21.05.15

Som sagt i går var jeg på shopping med Bjørn-Ingar og Ezsa. Det kom heller ikke som noe sjokk at jeg kjøpte meg noe, ettersom jeg er selverklært shoppeholiker.. Men, men man lever bare en gang eller hva? Jeg ble iallfall veldig fornøyd med det jeg kjøpte meg! Legger ved beskrivelse av hva alle produktene er, og hvor man får tak i de under bildene.

Her er alt jeg kjøpte i går

Dette solpudderet er fra den nye sommerkolleksjonen til MAC. Jeg kjøpte det fra MAC-butikken fra Steen&Strøm da det er veldig lite farger å velge igjen av fra de andre stedene som har MAC. Så og si alle leppestiftene var utsolgt allerede! Jeg kjøpte i fargen "Golden Rinse"

På HM på Oslo City var det 3 for 2 på alle HM-skjønnhetsprodukter. Så jeg kjøpte meg en ansiktsmaske, en øyenbryns penn og en neglelakk i fargen "Candy Crush"

Som noen vet så er jeg veldig glad i å lese. Denne boken har jeg ikke hørt om før, men coveret og bare hvordan denne boken så ut synes jeg var fantastisk! Så jeg måtte ha den uansett! Den er skrevet av James Dawson, og den var satt opp som anbefalt på ARK på Eger-senteret i Oslo

Disse sminkekostene har jeg hørt så mye bra om, så jeg tenkte at jeg som er så glad i sminke og alt i mellom måtte prøve disse. De er heller ikke så dyre, og for pakken med 3 børster betalte jeg mindre enn en enkelt børste fra MAC. Dette gjelder jo selvfølgelig ikke alle børster, men om jeg eks. skulle kjøpt en børste fra NARS måtte jeg lett lagt ut 300kr +++. Alle børstene er kjøpt på HM 

Slik ser børstene ut når de ikke er i boksen. Jeg kjøpte meg en setting brush, en blush brush, en fan brush og en sculpting brush

St.Tropez er etter min mening det aller beste selvbrunings merket noen sinne! Man får fantastiske resultater, og det lukter ikke som veldig mye annen selvbruning. På VITA hadde de 30% på all selvbruning, og på KICKS har de 25% på nesten all selvbruning. Jeg tok en del solarium i fjor, men med tanke på hvor kreftfremkallende det er har jeg sluttet helt! Men dette synes jeg er et mye bedre alternativ, og fargen holder seg fin iallfall en uke synes jeg. Dette er en krem til ansiktet med anti-age - noe som er viktig enten du er 15år eller 50år! 

Too Faced 20.05.15

Too Faced er et av mine favoritt sminkemerker, og da moren min kom hjem på lørdag hadde hun kjøpt med seg noen produkter. Jeg har tidligere prøvd blant annet maskara, lipgloss og pudder fra merket. Mamma hadde kjøpt med seg en leppestift, et solpudder og en øyenskygge palett. Testet ut det meste til 17.mai, men tenkte jeg skulle legge ved noen bilder av produktene uansett. Anbefaler alle å prøve noe fra Too Faced, enten om man kjøper det i utlandet, eller bestiller via nettet. Jeg vet man får tak i det på Sephora iallfall! 

Slik ser paletten ut. Fargene er veldig fine for å lage smokey-eye effekt

Denne leppestiften ser ut som en lipgloss når du tar den på, men den får en matt leppestift effekt etterhvert. Fargen er i "Melted Peony"

Dette er solpudderet, og er i fargen "Pink Leopard"

Sommerferie 20.05.15

Da var jeg endelig ferdig med eksamen! For en fantastisk følelse å bli ferdig med det! Sitter nå på Steam med Bjørn-Ingar og Ezsa, og nyter dagen med en kopp kaffe. Etterpå skal vi gå litt rundt i byen å titte, og kanskje vi finner noe fint å kjøpe oss. Håper alle får en flott dag!

Givenchy 19.05.15

Siden det har vært så mye styr med eksamen, og bare bli ferdig på skolen så bestemte jeg meg for å spandere noe fint på meg selv. Siste eksamen er i morgen, men tok meg selv tid til å legge ut noen bilder av de nye skoene jeg har kjøpt meg. Har hatt lyst på disse siden vi fikk dem inn der jeg jobber, og de er fra Givenchy. Det er et par joggesko i rosaglitter, både til hverdags og når man skal pynte seg litt ekstra! Gleder meg så mye til å bruke de første gang!

17.mai 18.05.15

I går var det 17.mai, og jeg håper alle hadde en flott dag tross det dårlige været! Selv var jeg med alle de flotte venninnene mine, og først var vi på champagne-frokost hos Vilde. Det var så koselig med masse god mat, og god kake. Senere på dagen dro vi til Akerbrygge og fortsatte dagen der. Alt i alt var det en kjempefin dag med masse flotte folk, god mat og drikke og en flott feiring! Håper du dere hadde en like fin dag, og at dere får en fantastisk mandag!

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits