Bettina Stang Løberg

Swiss Anti Cellulite 29.06.15

- Innlegget er sponset                                                                                  

Jeg leste første gang om Swiss Clinic da jeg leste bloggen til Caroline Berg Eriksen for en stund tilbake. Hun skrev da om Swiss Clinic sitt forrige produkt, "Skin Renewal", som skal hjelpe med blant annet å redusere arr og fjerne strekkmerker. Jeg har lest mange andre blogger som også virker superfornøyd med dette produktet! Nå har Swiss Clinic kommet med et nytt oppfølger produkt som heter "Swiss Anti Cellulite", som er designet for å redusere cellulitter på blant annet lår og rompe. For spesielt mange jenter er dette noe som lett kan være irriterende, iallfall nå på sommerhalvåret, og mange ønsker å bli kvitt det. Swiss tilbyr da en egen hjemmebehandling som både er lettvint, men også til en mye lavere pris enn om man gjør det hos en klinikk. For mange er det nok enkelt å velge en klinikk, men selv synes jeg det er så bra at det kommer et produkt man kan bruke hjemme, så man både sparer tid og penger! 

Behandlingen gjøres med tre ulike produkter - først bruker man en "Swiss Body Roller" som åpner huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Deretter bruker man "Swiss Eraser" som er et serum som påføres morgen og kveld der man har brukt Body Rolleren. Superenkelt! Ingrediensene i dette serumet er med på å hjelpe å redusere cellulittene, og at det heller ikke skal bli noe mer av de. For mange kan man se resultater etter bra 6-8 uker!Jeg har ikke testet produktet selv, men har veldig lyst til å bestille det da jeg har lest og hørt om mange som som synes at det er en veldig enekl og ikke minst en behandling som gir resultater! Cellulitter har alltid irritert meg, så jeg er ivrig etter å teste dette! Produktet koster ordinært 1890kr, men jeg har vært så heldig å få en rabattkode som jeg får dele med dere! Man får da hele dette settet for kun 1275kr om du bruker koden BLOGG ved kjøp av denne behandlingen, så det er virkelig tiden nå for å teste det ut! Gå inn på linken HER for å komme inn på hjemmesiden til Swiss Clinic - håper alle koser seg i sommerferien og at den er fantastisk! 

Los Angeles 27.06.15

Turen som jeg har ventet på så lenge har endelig kommet godt i gang! Vi ankom LA på torsdag kveld etter 10 timer i fly, og i går startet ferien for fullt! Hele dagen gikk til å være ordentlig turist med Hollywood Walk of Fame, shopping og god mat. Vi endte opp på Nordstrom- og Beverly shoppingsenter, før kvelden endte med god mat og drikke. Været har vært strålende, og om noen timer drar vi videre til Tahiti. Flyturen vil ta ca. 8 timer, og så er det videre til Nuku Hiva dagen etter. Håper alle får en flott dag, og en fin sommerferie!

Stockholmtur 15.06.15

På torsdag dro Hannah, Herman, Fredrik, Erlend, Henrik og jeg til Stockholm. Vi skulle i hovedsak på Summerburst som en en festival hvor blant annet Avicii spilte i år. Hannah og jeg bodde på hotell Crystal Plaza som lå på Stureplan. Til vår store overraskelse hadde vi blitt oppgradert til en juniorsuite, som ikke akkurat var noe å klage på! På turen ble det mye god mat, shopping, bra musikk og kjempeflott vær! Alt i alt en perfekt start på sommerferien! Noen av stedene som det ble litt shopping på var Victoria's Secret, Sephora, Urban Outfitters og Hollister - virkelig en flott shopping by!

Bursdagshelg 09.06.15

På fredag fylte jeg endelig 21år, og dette feiret jeg selvfølgelig hele helgen! På fredag hadde jeg besøk av mine besteforeldre sammen med mamma og pappa, og dette ble feiret med reker og kake. På lørdagen kom mange av de flotte vennene mine på vors, og vi koste oss så mye! Anne og Rune hadde bakt kake, og jeg fikk så mye flotte gratulasjoner og gaver! Kvelden endte med en kjempebra kveld på byen i Oslo! Vil takke alle som gjorde denne helgen helt fantastisk - det kunne ikke blitt bedre, tusen takk! Håper alle har hatt en flott uke så langt, og at alle koser seg i god været!

Dette er fra middagen på fredag med farmor, farfar, mormor, mamma og pappa

Den fineste Stine!

Kanye og Drake var også i bursdagen - disse ballongene kan kjøpes her

Alle de flotte som var i min bursdag, dere er herlige!

Her er de aller fleste gavene jeg fikk denne helgen - noe er allerede tatt i bruk, derfor det ikke er med på bildet

Kinodate spandert av Kristin

Håper alle hadde en like fin helg som meg, og si ifra om det er noen av tingene jeg fikk som dere vil jeg skal skrive mer om

Mai-favoritter 04.06.15

Mai er over, og bursdagsmåneden min har endelig kommet i gang! Jeg elsker å feire bursdagen min, og kommer aldri til å vokse fra det! Jo mer ballonger, kaker, festing, (gaver), og venner, jo bedre! Men ettersom mai er over tenkte jeg å lage et mai-favoritter innlegg. Denne månenden har jeg prøvd en del nye produkter og ting som jeg har vært veldig fornøyd med, og legger ved bilde av alle tingene jeg skal skrive om. 

Her er favorittene fra forrige måned


Dette er duften til Nicki Minaj, "Minajesty". Den lukter så godt, og jeg bruker den nærmest hver dag, og det er fortsatt så mye igjen av den! Denne kan kjøpes på KICKS, og kan brukes både på kroppen og i håret


Denne leppestiften fra MAC er i fargen "Velvet Teddy". Den er veldig lik fargen som Kylie Jenner bruker hele tiden, og er en fin brunaktig nude


Denne håroljen bruker jeg hver gang jeg har dusjet. Den lukter som sukkertøy, og gjør ikke håret fett. Jeg kjøpte denne på Jan Thomas Studio i Oslo, men den finnes garantert hos mange andre frisører også. Den er litt dyr i prisen, men er kjempedrøy!


Disse lipglossene fra Clarins er de beste! Alle fargene er fantastiske, og jeg bruker de hver dag, hele tiden! 


Dette er en highlighter fra Urban Decay, og finnes på KICKS. Jeg kjøpte min i fargen "Aura", og den har en del glitter i seg. Passer perfekt når man skal være litt ekstra fin, eller om man skal på byen!


Beats Pill er noe av det beste jeg har invistert i på lenge! Den er relativt dyr, men lyden er kjempebra, og i tillegg ser den så bra ut! Jeg kjøpte min i Nicki Minaj edition, og den er rosa og perfekt!


Siste favoritten denne måneden er Mentos Pure Fresh i smaken "Raspberry Orange". Den er så god, og ser fin ut i tillegg. Perfekt til en solfylt dag!

Glossybox 03.06.15

Endelig bestemte jeg meg for å bli medlem av "Glossybox". Det Glossybox går ut på er at hver måned får man tilsendt en boks med 5 prodkter. Dette kan være alt fra sminke, såpe, hårprodukter, osv. Man fyller inn en profil med hvilken hudtone man har, hårtype, farget eller ikke farget hår, hva slags dufter man liker og mye mer. Dermed får man tilsendt produkter som også passer en selv! Selve innpakkningen er super delikat, og i hver boks føger det med en beskrivelse av hva de ulike produktene er. Min første boks var for måneden mai, så beklager at dette innlegget er litt sent, men finn boksen på lørdag. Jeg har meldt meg inn som abonoment, og det koster da 179kr per måned. Jeg synes dette er en fin pris med tanke på at man får gode produkter, og at jeg synes hele gleden ved å glede seg til å teste nye produkter er fantastisk! Man kan gå inn på nettsiden deres å bestille, og der står det også masse mer informasjon om hva Glossybox er. Trykk her for å komme til siden!

Slik ser selve boksen ut før man pakker den opp


Når man åpner den ligger det et brev med en beskrivelse av boksens tema, og beskrivelse av alle produktene


Her står det hva alt du får er, hva de koster, hva de inneholder og hvordan du skal bruke de


Her er alle produktene jeg fikk, og jeg gleder meg så mye til å prøve alle sammen! 

Nye Negler 03.06.15

I dag var jeg å fikset neglene mine på Neglsnekkeriet på Stovner senter. Jeg har hatt lyst til å dra dit lenge nå, da jeg har sett og hørt masse bra om dette stedet. De som jobbet der var så trivlige, og gjorde en fantastisk jobb! Ble så fornøyd med resultatet, og kommer definitivt til å dra tilbake hit! Om du selv ønsker å sette på negler, eller bare få en flott farge som varer lenger, så anbefaler jeg på det sterkeste å dra hit! Følg instagramen deres som er "Neglsnekkeriet", for å se mer av hva de har gjort, og hvordan de jobber! 
Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits