Bettina Stang Løberg

Halloween-Aktiviteter 29.10.15

Halloween nærmer seg, og jeg gleder meg som en liten unge! Men kanskje ikke alle liker å dra på fester eller ut på byen, eller kanskje ikke har muligheten til å gjøre det. Jeg har laget en liste med tre aktiviteter man kan gjøre på Halloween, isteden for å dra ut. Selv synes jeg det kan være like så koselig å sitte inne med god mat, og en god film. Håper noen av disse tipsene kommer til nytte! 

1. KinoNå på høsten går det alltid mange bra filmer, og spesilet kommer skrekkfilmene på kino. Denne helgen har jo også den nye James Bond filmen premiere, og denne har fått kjempe kritikk! Jeg ville anbefalt å se skrekkfilmen "Crimson Peak", Paranormal Activity, The Visit eller Villmark 2 denne helgen for å virkelig få en bra halloween-opplevelse. Ta med noen venner, kjæresten eller familie på kino, og lag en super kveld ut av dette! Alle disse filmene går i Oslo lør. 31.oktober!

2. Game-kveld


For ikke så lenge siden så spilte jeg "Until Dawn", som er et relativt nytt spill til PS4. Spillet er nesten som en film, og alle valg du gjør gjennom spillet vil påvirke hvordan slutten vil bli. Dette er så morsomt å spille med fler, ettersom man kan sammen ta valgene, men også fordi det er som å se på en skrekkfilm. Inviter et par venner hjem på pizza, gaming og kos, og du har den perfekte halloween i boks! Dette spillet kan kjøpes på alle ulike spillforretninger, men også på PS4 Store. 

3. Scary Movie Maraton


Jeg synes personlig at disse filmene er hysteriske! Hvis man ikke er så glad i skumle filmer, så er dette en perfekt erstatning. Å lage god mat som pizza eller taco med venninner før man ser på disse, synes jeg høres ut som en super kveld, hvor man nødvendigvis ikke trenger å bli alt for skremt. Noen av disse filmene ligger blant annet på Netflix.

Håper noen av disse tipsene ga deg noen ideer til hva du kan gjøre på Halloween, og uansett hva du skal håper jeg det blir en super kveld! 

Halloween Foran Skjermen 28.10.15

Halloween er snart her, og det er desidert min favoritt feiring i løpet av året! Jeg elsker skrekkfilmer, mørke kvelder og høsten. I dette innlegget tenkte jeg lage en liste over mine favoritt filmer og serier for halloween. Mange skal sikkert ikke noe spesielt på lørdag den 31.10, så hvorfor ikke se på noe bra på skjermen hjemme i en god sofa og godt selskap? I morgen vil jeg også legge ut et innlegg om hva annet man kan gjøre på halloween enn å dra på fest. Så følg med! 


American Horror Story har lenge vært en av de seriene jeg har likt best, og nå med sin femte sesong er det masse bra å se på i Halloween-helgen. Om man ikke nødvendigvis orker å se alle sesongene, ville jeg valgt enten sesong 1, 2 eller 4. Alle sesongene har ulike historier, selvom mange av de samme skuespillerene er med. I den sesongen som går nå er blant annet Lady Gaga med, og hun er helt fantastisk i rollen sin! Virkelig verdt å sjekke ut en mørk og dyster halloween kveld. 


Scream filmene har alltid vært en favoritt, og da spesilet film 1, 2 og 4. For ikke lenge siden kom også en spinoff serie på Netflix som var veldig bra! Filmene og serien er kanskje i den mer dramatiske og teen-kategorien, men jeg liker de veldig godt, og synes de passer perfekt for en bra halloween kveld med eks vennegjengen!Det finnes mange filmer og versjoner av The Texas Chainsaw Massacre, men jeg personlig liker best den som kom ut i 2003. Jeg synes den har de beste skuespillerene, og mange ganger synes jeg orginal filmene som kom ut på 70, 80-tallet og slikt blir for dramatiske og slikt for min smak. Igjen en teen film som mange sikkert mener er dårlig, men jeg synes den har alt en underholdene skrekkfilm behøver!


Denne filmen elsker jeg! James Wan som har laget blant annet Saw, Dead Silence og Insidius, har virkelig gjort det bra med denne filmen. Han er også min favoritt skrekkfilm regissør, og man kjenner godt igjen like trekk, i de ulike filmene han har laget. Denne filmen skal visst nok være basert på en sann historie, iallfall et ektepar som faktisk har eksistert, og er kjente for sitt arbeid. En av de aller beste på denne listen synes jeg!


Enda en film av James Wan, og den siste på listen min for i år. Dette er desidert den filmen jeg synes er best, og den jeg blir like skremt av hver gang jeg ser den. Dette kan skyldes at jeg ikke kan fordra buktaler dukker, men i tillegg er den relativt skummel. Denne er veldig bra å se sammen med fler, da det er mange steder i filmen som er lagt opp til at man skal skvette, men også fordi jeg ikke anbefaler å se den alene, ettersom jeg synes det er så utrolig ekkel. 

Håper at dette hjelper for noen med å ha noe bra å se på halloween i år! Og ellers følg med for fler halloween innlegg denne uken!

Høstlepper 28.10.15

Ettersom høsten er fullt i gang, tenkte jeg å legge ut noen bilder av de leppeproduktene jeg har brukt eller bruker mest om høsten. Jeg er selv veldig glad i mørke farger som burgunder, rød og lilla, og dette året har jeg prøvd mange ulike farger og produkter! I dette innlegget har jeg tatt bilde av de leppestiftene, liplinerene og primeren som jeg liker best denne sesongen.


Her er bildet av alle produktene jeg har tatt med i dette innlegget. Merkene er MAC og NARS


Dette er de ulike fargene på leppestiftene. NARS-produktene kan man ikke kjøpe i Norge enda, men de finnes blant annet på nettet og Sephora i Stockholm. MAC-produktene finnes i de aller fleste KICKS butikker og egne MAC butikker, blant annet i Oslo. Ruby Woo og Volga er matte farger, og kan gjøre leppene litt tørre. Derfor er det lurt å bruke en leppeskrubb først, og så bruke en primer slik at leppene ikke ser tørre ut. Dominique og Smoked Purple er mer kremete, og derfor litt lettere å påføre.


Dette er bildet av de to liplinerene jeg har brukt mest i høst. Selv synes jeg det er ganske vanskelig å ta på en lipliner fint, men det kommer seg med litt øving! Og leppene ser mye finere etter en lang dag om du har tatt på en god lipliner. Begge disse fargene er fra MAC, og som nevnt tidligere finnes i butikker som KICKS og MAC. Disse to kan også brukes alene som en leppestift om man ønsker det.


Den primeren jeg synes er best er også bra MAC, og er alltid fin å ha under en matt leppestift om man ikke ønsker at leppene skal se alt for tørre ut. Jeg bruker dette spesielt om høsten og vinteren da leppene har en tendens til å bli ekstra tørre.

Håper at noen fant noen farger de likte, og om noen lurer på noe spesielt er det bare å spørre! Lykke til med testing av nye farger og leppestifter!

 

Photoshoot 14.10.15

For en liten stund tilbake var jeg og noen av mine nye klassevenninner ute i Oslo for å ta noen bilder. Vi trasket ned til Akerselva og lekte modeller for en dag! Det har nå vært er langt fravær fra bloggingen, men jeg har lyst til å begynne igjen - så jeg skal virkelig gjøre mitt beste for å legge ut nye, spennende innlegg igjen. Håper alle har en flott dag, og at uken blir bra!

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits