Bettina Stang Løberg

Japan Haul 03.11.15

Min farmor var så heldig at hun har vært en tur i Tokyo uken som var. Jeg var så heldig at hun hadde kjøpt med en hel haug av gaver til meg! Det var alt fra godis til sminke til kosedyr. Ble så takknemelig, og gleder meg så mye til å bruke alt det fine jeg har fått! Jeg tenkte å legge ved noen bilder av de ulike tingene, og skrive litt hva jeg tror ting er. Det er faktisk en del av tingene som bare har japansk forklaring, men det er veldig gode bilder på alt her da, så dette skal gå helt flott! Om det er noen ting som du har lyst at jeg skal se nærmere på, eller skrive om så legg igjen en kommentar. Ellers håper jeg alle har en flott tirsdag videre!


Her er alle tingene jeg fikk tilsammen! Det er så mye fantastisk fint her!


Alt dette er ulik type sjokolade, eller form for sjokolade. Grønn Te KitKat har jeg alltid hatt lyst til å smake på, samme med Tokyo Banan. Det siste produktet har jeg ikke sett før, men det ser ut som det er en type Oreo-smak på sjokoladen. Kan nesten ikke vente med å smake på alt!


Dette er en form for ulike kjeks typer. Den første tror jeg er grønn te, nr. 2 er nok en vanilje, og den siste kan ikke være noe annet enn sjokolade. Forpakningen er så skjønn, og jeg kunne ønske at norske varer var mer som de japanske.


Enda mer godis! Alt fra sjokolade, drops, og kjærlighet på pinne!


Her er de ulike sminkeproduktene jeg fikk! Det er falske øyevipper fra Dolly Wink, som er et kjent japansk merke. Det er litt ulike typer eyelinere, både sort og hvit. Også er det også et produkt fra Sailor Moon som jeg elsker! .


Ulike typer ansiktsprodukter. Jeg gleder meg veldig til å prøve disse ansiktsmaskene, og teste ut hvordan de er! Kanskje man får like flott hud som de i Tokyo? 


Denne CC-Creamen har jeg lest at man bare kan få tak i i Asia, det var iallfall slik før. Jeg har blitt helt frelst av CC den siste tiden, fordi jeg har litt rødspettete hud. Denne har også solfaktor 50(!), som er et stort pluss!!


Så heldig som jeg var så fikk jeg verdens søteste Pikachu bamse! Jeg har fått helt dilla igjen på barndoms-serien, og har begynt nylig å se det på nettet. Så at jeg fikk denne var bare helt fantastisk! 


igjen, om det er noe som du vil at jeg skal teste eller se nærmere på, så legg igjen en kommentar. Ellers så håper jeg at det har vært en bra tirsdag så langt, og at alle får en flott uke! :)

Oktober Favoritter 01.11.15

Denne måneden har jeg testet ut en del nye skjønnhetspordukter, og spesielt da for huden. Jeg opplever ofte at huden min blir veldig irritert og tørr på høten/vinteren, så jeg var desperat etter noen gode ansiktsprodukter. I tillegg er mange av disse produktene fra ulike GlossyBoxer jeg har fått, et abonoment som jeg er så utrolig fornøyd med! Det kommer et innlegg senere om den nyeste GlossyBoxen jeg har fått, og da også informasjon om hva det er, priser, etc. MEN, uansett, jeg har også testet ut en ny shampo, fordi jeg har blitt mer intressert i økologiske og dyrevern-vennlige produkter. Jeg skal ikke si at ALT jeg kjøper er det, men et sted må man begynne tenker jeg. Hvor man får tak i de ulike produktene vil ligge under bildene, og har du noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar! God lesning! 


Salt shampoo som er kjøpt på LUSH ved Egertorget. Det er lenge siden jeg har brukt en shampoo som har vært så bra for både håret og hodebunnen min! Den har en litt dyrere pris enn mye annen shampoo man får tak i, men med tanke på hvor bra den er så tenker jeg ikke på det en gang! Den har ikke noen farlig stoffer i seg, og er også dyrevern-vennlig! Stort pluss!!


Denne lipbalmen fikk jeg i en GlossyBox for en stund tilbake, og den er bare så god! Den lukter supergodt, og gir veldig god fuktighet til leppene. Dette trengs iallfall for meg på en så tørr tid som denne. Jeg er litt usikker på hvor eller om man kan kjøpe denne i Norge, men her er iallfall nettsiden man kan få tak i den på: http://www.glossybox.co.uk/brands/lollipops-make-up/lip-balm-delicieuse/ 


Jeg synes den nye makeup-kolleksjonen til H&M er så lekker, og alle produktene ser ut som de er av veldig god kvalitet. Selv prøvde jeg de nye vippene de hadde fått, og de er så pene på! Ikke er de så dyre heller, og finnes så og si på alle H&M butikker! Absolutt perfekte til både hverdag og fest.


Dette er alle ansiktsproduktene denne måneden som jeg har vært mest fornøyd med. Jeg har brukt First Aid Beauty "Facial Radiance Pads" etter jeg har renset huden for å lukke porene, og fjerne resten av sminken som kanskje ikke har gått av. Etter det har jeg brukt en olje fra Loreal sammen med fuktighetskremen Hope In a Jar, som jeg kjøpte på Sephora i sommerferien. Så førnøyd med alle sammen, både alene og ved bruk av alle samtidig!!


Håper noen fikk litt tips om det er noen slike produkter dere trenger, og er det noe dere lurer på så la meg få vite det i kommentarene! Ha en super dag videre! 

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » Juli 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits