Bettina Stang Løberg

Oktober Favoritter 01.11.15

Denne måneden har jeg testet ut en del nye skjønnhetspordukter, og spesielt da for huden. Jeg opplever ofte at huden min blir veldig irritert og tørr på høten/vinteren, så jeg var desperat etter noen gode ansiktsprodukter. I tillegg er mange av disse produktene fra ulike GlossyBoxer jeg har fått, et abonoment som jeg er så utrolig fornøyd med! Det kommer et innlegg senere om den nyeste GlossyBoxen jeg har fått, og da også informasjon om hva det er, priser, etc. MEN, uansett, jeg har også testet ut en ny shampo, fordi jeg har blitt mer intressert i økologiske og dyrevern-vennlige produkter. Jeg skal ikke si at ALT jeg kjøper er det, men et sted må man begynne tenker jeg. Hvor man får tak i de ulike produktene vil ligge under bildene, og har du noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar! God lesning! 


Salt shampoo som er kjøpt på LUSH ved Egertorget. Det er lenge siden jeg har brukt en shampoo som har vært så bra for både håret og hodebunnen min! Den har en litt dyrere pris enn mye annen shampoo man får tak i, men med tanke på hvor bra den er så tenker jeg ikke på det en gang! Den har ikke noen farlig stoffer i seg, og er også dyrevern-vennlig! Stort pluss!!


Denne lipbalmen fikk jeg i en GlossyBox for en stund tilbake, og den er bare så god! Den lukter supergodt, og gir veldig god fuktighet til leppene. Dette trengs iallfall for meg på en så tørr tid som denne. Jeg er litt usikker på hvor eller om man kan kjøpe denne i Norge, men her er iallfall nettsiden man kan få tak i den på: http://www.glossybox.co.uk/brands/lollipops-make-up/lip-balm-delicieuse/ 


Jeg synes den nye makeup-kolleksjonen til H&M er så lekker, og alle produktene ser ut som de er av veldig god kvalitet. Selv prøvde jeg de nye vippene de hadde fått, og de er så pene på! Ikke er de så dyre heller, og finnes så og si på alle H&M butikker! Absolutt perfekte til både hverdag og fest.


Dette er alle ansiktsproduktene denne måneden som jeg har vært mest fornøyd med. Jeg har brukt First Aid Beauty "Facial Radiance Pads" etter jeg har renset huden for å lukke porene, og fjerne resten av sminken som kanskje ikke har gått av. Etter det har jeg brukt en olje fra Loreal sammen med fuktighetskremen Hope In a Jar, som jeg kjøpte på Sephora i sommerferien. Så førnøyd med alle sammen, både alene og ved bruk av alle samtidig!!


Håper noen fikk litt tips om det er noen slike produkter dere trenger, og er det noe dere lurer på så la meg få vite det i kommentarene! Ha en super dag videre! 

Høstlepper 28.10.15

Ettersom høsten er fullt i gang, tenkte jeg å legge ut noen bilder av de leppeproduktene jeg har brukt eller bruker mest om høsten. Jeg er selv veldig glad i mørke farger som burgunder, rød og lilla, og dette året har jeg prøvd mange ulike farger og produkter! I dette innlegget har jeg tatt bilde av de leppestiftene, liplinerene og primeren som jeg liker best denne sesongen.


Her er bildet av alle produktene jeg har tatt med i dette innlegget. Merkene er MAC og NARS


Dette er de ulike fargene på leppestiftene. NARS-produktene kan man ikke kjøpe i Norge enda, men de finnes blant annet på nettet og Sephora i Stockholm. MAC-produktene finnes i de aller fleste KICKS butikker og egne MAC butikker, blant annet i Oslo. Ruby Woo og Volga er matte farger, og kan gjøre leppene litt tørre. Derfor er det lurt å bruke en leppeskrubb først, og så bruke en primer slik at leppene ikke ser tørre ut. Dominique og Smoked Purple er mer kremete, og derfor litt lettere å påføre.


Dette er bildet av de to liplinerene jeg har brukt mest i høst. Selv synes jeg det er ganske vanskelig å ta på en lipliner fint, men det kommer seg med litt øving! Og leppene ser mye finere etter en lang dag om du har tatt på en god lipliner. Begge disse fargene er fra MAC, og som nevnt tidligere finnes i butikker som KICKS og MAC. Disse to kan også brukes alene som en leppestift om man ønsker det.


Den primeren jeg synes er best er også bra MAC, og er alltid fin å ha under en matt leppestift om man ikke ønsker at leppene skal se alt for tørre ut. Jeg bruker dette spesielt om høsten og vinteren da leppene har en tendens til å bli ekstra tørre.

Håper at noen fant noen farger de likte, og om noen lurer på noe spesielt er det bare å spørre! Lykke til med testing av nye farger og leppestifter!

 

Glossybox 03.06.15

Endelig bestemte jeg meg for å bli medlem av "Glossybox". Det Glossybox går ut på er at hver måned får man tilsendt en boks med 5 prodkter. Dette kan være alt fra sminke, såpe, hårprodukter, osv. Man fyller inn en profil med hvilken hudtone man har, hårtype, farget eller ikke farget hår, hva slags dufter man liker og mye mer. Dermed får man tilsendt produkter som også passer en selv! Selve innpakkningen er super delikat, og i hver boks føger det med en beskrivelse av hva de ulike produktene er. Min første boks var for måneden mai, så beklager at dette innlegget er litt sent, men finn boksen på lørdag. Jeg har meldt meg inn som abonoment, og det koster da 179kr per måned. Jeg synes dette er en fin pris med tanke på at man får gode produkter, og at jeg synes hele gleden ved å glede seg til å teste nye produkter er fantastisk! Man kan gå inn på nettsiden deres å bestille, og der står det også masse mer informasjon om hva Glossybox er. Trykk her for å komme til siden!

Slik ser selve boksen ut før man pakker den opp


Når man åpner den ligger det et brev med en beskrivelse av boksens tema, og beskrivelse av alle produktene


Her står det hva alt du får er, hva de koster, hva de inneholder og hvordan du skal bruke de


Her er alle produktene jeg fikk, og jeg gleder meg så mye til å prøve alle sammen! 

Nye Negler 03.06.15

I dag var jeg å fikset neglene mine på Neglsnekkeriet på Stovner senter. Jeg har hatt lyst til å dra dit lenge nå, da jeg har sett og hørt masse bra om dette stedet. De som jobbet der var så trivlige, og gjorde en fantastisk jobb! Ble så fornøyd med resultatet, og kommer definitivt til å dra tilbake hit! Om du selv ønsker å sette på negler, eller bare få en flott farge som varer lenger, så anbefaler jeg på det sterkeste å dra hit! Følg instagramen deres som er "Neglsnekkeriet", for å se mer av hva de har gjort, og hvordan de jobber! 
New In 21.05.15

Som sagt i går var jeg på shopping med Bjørn-Ingar og Ezsa. Det kom heller ikke som noe sjokk at jeg kjøpte meg noe, ettersom jeg er selverklært shoppeholiker.. Men, men man lever bare en gang eller hva? Jeg ble iallfall veldig fornøyd med det jeg kjøpte meg! Legger ved beskrivelse av hva alle produktene er, og hvor man får tak i de under bildene.

Her er alt jeg kjøpte i går

Dette solpudderet er fra den nye sommerkolleksjonen til MAC. Jeg kjøpte det fra MAC-butikken fra Steen&Strøm da det er veldig lite farger å velge igjen av fra de andre stedene som har MAC. Så og si alle leppestiftene var utsolgt allerede! Jeg kjøpte i fargen "Golden Rinse"

På HM på Oslo City var det 3 for 2 på alle HM-skjønnhetsprodukter. Så jeg kjøpte meg en ansiktsmaske, en øyenbryns penn og en neglelakk i fargen "Candy Crush"

Som noen vet så er jeg veldig glad i å lese. Denne boken har jeg ikke hørt om før, men coveret og bare hvordan denne boken så ut synes jeg var fantastisk! Så jeg måtte ha den uansett! Den er skrevet av James Dawson, og den var satt opp som anbefalt på ARK på Eger-senteret i Oslo

Disse sminkekostene har jeg hørt så mye bra om, så jeg tenkte at jeg som er så glad i sminke og alt i mellom måtte prøve disse. De er heller ikke så dyre, og for pakken med 3 børster betalte jeg mindre enn en enkelt børste fra MAC. Dette gjelder jo selvfølgelig ikke alle børster, men om jeg eks. skulle kjøpt en børste fra NARS måtte jeg lett lagt ut 300kr +++. Alle børstene er kjøpt på HM 

Slik ser børstene ut når de ikke er i boksen. Jeg kjøpte meg en setting brush, en blush brush, en fan brush og en sculpting brush

St.Tropez er etter min mening det aller beste selvbrunings merket noen sinne! Man får fantastiske resultater, og det lukter ikke som veldig mye annen selvbruning. På VITA hadde de 30% på all selvbruning, og på KICKS har de 25% på nesten all selvbruning. Jeg tok en del solarium i fjor, men med tanke på hvor kreftfremkallende det er har jeg sluttet helt! Men dette synes jeg er et mye bedre alternativ, og fargen holder seg fin iallfall en uke synes jeg. Dette er en krem til ansiktet med anti-age - noe som er viktig enten du er 15år eller 50år! 

Too Faced 20.05.15

Too Faced er et av mine favoritt sminkemerker, og da moren min kom hjem på lørdag hadde hun kjøpt med seg noen produkter. Jeg har tidligere prøvd blant annet maskara, lipgloss og pudder fra merket. Mamma hadde kjøpt med seg en leppestift, et solpudder og en øyenskygge palett. Testet ut det meste til 17.mai, men tenkte jeg skulle legge ved noen bilder av produktene uansett. Anbefaler alle å prøve noe fra Too Faced, enten om man kjøper det i utlandet, eller bestiller via nettet. Jeg vet man får tak i det på Sephora iallfall! 

Slik ser paletten ut. Fargene er veldig fine for å lage smokey-eye effekt

Denne leppestiften ser ut som en lipgloss når du tar den på, men den får en matt leppestift effekt etterhvert. Fargen er i "Melted Peony"

Dette er solpudderet, og er i fargen "Pink Leopard"

Urban Decay 13.03.15

I dag kjøpte jeg meg noe jeg har hatt lyst på lenge, og det var øyenskyggen "Naked" fra Urban Decay. Steen&Strøm fikk dette merket på Kicks for ikke lenge siden, og i dag lanseres det også på Oslo City! Den finnes i 3 forskjellige nyanser, 1, 2 og 3. Jeg kjøpte nr.2 da jeg synes den har best farger som passer meg. I tillegg kjøpte jeg en primer til øyenskygge. Jeg kjøpte anti-aging, da det er viktig å passe på huden rundt øynene fra tidlig alder! De har tre andre typer også, en helt blank som passer alle, en med litt metallisk og en som er hudfarget. Den jeg valgte var som sagt med anit-age, men er helt uten farge når man tar den på. Anbefales på det sterkeste, da Urban Decay produktene er virkelig gode og varer lenge. Kjøpt andre produkter fra dem før, og blir alltid like fornøyd!

Håper alle koser seg i det flotte været, og får en nydelig helg! 

Februarfavoritter 05.03.15

Ettersom februar er over for i år tenkte jeg å legge ut min fem beste produkter fra måneden! 

1. Tangleteazer - Dette er en hårbørste som har vært i butikkene lenge, og som jeg selv også har hatt en stund. Men jeg valgte å ta den med av den grunn at det er den beste børsten jeg har prøvd noen gang! Den får ut alle floker som måtte være, og er utrolig lett å ha med seg uansett hvor man skal. Finnes også i mange ulike farger.

2. Marc Jacobs "Daisy Dream" body lotion - Denne lukter helt fantastisk, og jeg synes ofte det kan være bedre å bruke en lotion enn parfyme. 

3. Chanel øyesminkefjerner - Jeg har snart brukt opp denne sminkefjerneren, men jeg skal garantert kjøpe meg en til! Den får bort all vanskelig sminke, er drøy og lukter rent. Den koster litt mer enn andre produkter, men det er verdt å invistere i synes jeg. Da holder vipper og bryn seg mye finere, og huden blir ikke så sensitiv. 

4. BLAX hårstrikker -  Jeg fikk disse hårstrikkene første gang i julegave av Anne, og jeg er blitt helt avhengig av de etterpå! De holder seg stramma, og sitter så godt i håret! Finnes også i mange farger.

5. MAC eyeliner i fargen "Undercurrent" - Jeg synes denne fargen er helt nydelig, men viktigst er at den er veldig enkel og ta på, men sitter så utrolig godt! Denne typen eyeliner finnes i mange flotte farger, og jeg klarte nesten ikke bare velge en! 

Slik ser fargen ut, og jeg måtte nesten bruke to sminkeservietter for å få den av igjen! Den er perfekt!

Negldesign 23.02.15

Kjøpte meg et par nye neglelakker her om dagen, så tenkte jeg skulle vise hvordan jeg går fram når jeg legger på neglelakk! 

Her er alle produktene jeg brukte

Steg1: Ta bort all neglelakk som du eventuelt har på neglene fra før

Steg2: Velg en av dine favoritt neglelakker - jeg valgte en ny farge fra Isadora "220 Classy Nude"

Steg3: Velg en annen neglelakk, eks. glitter, og ta på en eller flere negler

Steg4: Avslutt med å legge på en top coat, jeg brukte den nye "Gel Top Coat" fra Isadora
Tannbleking 18.02.15

I dag var jeg i Oslo for å prøve å ta tannbleking. Jeg hadde sett at "Beauty House" i Frognerveien hadde tilbud ut februar på denne type behandling, så jeg prøvde meg her. I tillegg har jeg hørt mye bra om denne salongen fra før! Salongen i seg selv var veldig fin, hvit og ren, og personalet der var veldig imøtekommende og hyggelige. Selve behandlingen tok tilsammen 30min, og gikk relativt raskt. Da fikk jeg på et middel som skulle trekke ut misfargingen på tennene slik at tennene ble hvitere. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og synes at det ble veldig naturlig! Kjøpte også med en tannkrem og en blekingspenn slik at tennene skal fortsette og holde seg så hvite! Anbefaler andre å dra til denne salongen om de ønsker å prøve samme behandling! Tannkremen skal erstatte den vanlige man bruker enten med morgen og kveld, eller begge deler. Blekingspennen skal brukes kvelden etter behandlingen, og annenhver uke etterpå.Veldig fornøyd med resultatet! 

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » Juli 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Bettina, og er 20år. Her skriver jeg mest om mote, foto og min hverdag. Håper du liker min blogg!Bettina Stang Løberg

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits